Devoalarea cacealmalei


Vuiet mare prin amarata noastra de media cu auto-denuntul lui Sebastian Ghita…. referitor la  „plagiatul”  Laurei Codruta Kovesi… Analistii naimiti(unii) ai neamuului s-au inrecut in analize…. S-au lansat tot felul de  „sentinte”     Unele cu obida si inversunare,”gata  a ajuns   si la Kovesi”,altele de-a dreptul victorioase,gen…. „steaua apune”      transcrise sub titlul pompos de „revista” (a)din   „presa  internationala.”…. Nu intru in asemnenea jocuri…. Ma mira  ca Basescu a  marsat ….Chiar ma mira…dara asta este o alta poveste…. Ca totdeauna incerc sa merg la surse   si  incerc sa va ofer  o  perspectiva clara….

Cacealmaua nu a reusit….  este o tampenie sa  te apuci sa crezi in acel auto-denunt a lui S.Ghita…. Verdictul meu este clar si  va indemn sa procedarti la fel…….

Sa vedem ce spune conducatorul  tezei de doctorat al LaureiCodruta Kovesi…

Avocatul Viorel Pasca coordonatorul tezei de doctorat a    sefei DNA Laura Codruta Kovesi,este profesor universitar la Universitatea de Vest Timisoara:

„Eu am făcut-o doctor, alţii au inventat-o. Eu cred că am verificat foarte bine teza de doctorat, nu trece o lucrare fără să o citesc. Doctoratul ei a început, dacă nu mă înşel, în 2008 şi a durat până în 2012, deci cam cu un an peste termenul de trei ani, dacă nu mă înşel. Şi în timpul ăsta ea a avut ca plan de cercetare întocmirea unor referate despre criminalitatea organizată. Era în vogă atunci. Ea scrisese şi mai înainte despre tema respectivă, era pe vremea aceea procuror pe la Alba Iulia, cred că la DIICOT Alba Iulia, nu era procuror general. Ca orice absolvent de Drept care şi-a terminat studiile, a venit să se înscrie la doctorat. Şi-a susţinut proiectul, era un proiect interesant pentru mine, referitor la domeniul studiat al Dreptului penal şi am acceptat-o ca doctorandă. Nu ştiu de ce a ales tocmai Timişoara, eu ştiu că a terminat la Cluj, dar am mulţi absolvenţi de Cluj care au făcut doctoratul la Timişoara şi de la Bucureşti vin, vin din toată ţara”

Lucrarea nu am verificat-o numai eu. Mergeţi să vedeţi din cine a fost compusă comisia în faţa căreia a fost susţinută lucrarea în public, din cine a fost compusă comisia juridică ce a dat avizul pe acea lucrare pentru ca ministrul să emită titlul de doctorat, din cine a fost compusă comisia care a verificat la sesizarea lui Mugur Ciuvică în 2012 lucrarea şi a conchis că nu e plagiată. Eu nu ştiu de o comisie din care să fi făcut parte Sebastian Ghiţă şi nu putea face parte ca parlamentar, el are altă specialitate. Nu avea ca parlamentar cum să verifice o lucrare de doctorat, şi nici Mihnea Costoiu. Nu ştiu despre ce comisie spune el (Sebastian Ghiţă – n.r.) că s-a constituit şi că s-au făcut presiuni asupra cui s-au făcut presiuni. Dacă s-au făcut presiuni şi s-a autodenunţat, să cerceteze Parchetul şi să vedem”

Tot textul aici:http://www.news.ro/justitie/viorel-pasca-coordonatorul-tezei-de-doctorat-a-laurei-kovesi-spune-ca-a-verificat-foarte-bine-lucrarea-si-crede-ca-aceasta-nu-a-plagiat-1922400928112016091515577993

Un gând despre “Devoalarea cacealmalei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s