Eliminarea taxelor TV-Radio.Pomana la rang de virtute. Un act rusinos al PSD


Parlamentul Romaniei a  votat pana la urma   eliminarea taxelor Radio-TV. Se continua cultul pomenii,sau pomana este  ridicata la rang de virtute   si  se manipuleaza ordinar   si grosolan  toti  romanii.De fapt  nu pe toti dar pe cei multi…. care n-au timp de „fineturile” PSD. Situatia nu era  roza nici inainte de asta.dar taxa era fixa si   se aduna in bugetul Televiziunii si Radioului( publice).

Asa a ramas la mila Parlamentului si de aici  la  prilej de posibile manipulari. Peste tot  in lumea civilizata europeana se practica acest sistem cele doua fiind un etalon de seriozitate, incredere si cultura…. La noi mai ales televiziunea a fost mai putin de asa ceva datorita tot politicienilor care au vazut prilejul de a manipula grosolan…. . Radioul si televiziunea publica sunt  mijloace de informare ale statului dar si ale populatiei.Ele nu trebuie sa tina cont de   stranutul   unui carnatar care detine vreun post media.Nici de    toanele vreunei multinationale.

Radioul si televiziunea infaptuiesc si un act de cultura,sustin cultura. Cultura trebuie platita. Cultura se plateste.Cultura se  subventioneaza  de catre populatie. Este firesc si normal.Este o mare porcarie  aceasta  jonglare  a PSD si a celorlalte partide cu inlocuirea taxei cu bani de la buget.ma intreb sibilinic de unde abani? Aduce domnul Dragnea de acasa…. Va amintesc ca judetul pastorit ani in sir de Liviu Dragnea (Teleorman) nu are la aceasta ora nici o librarie!!!!.Nici PNL nu este departe de toate astea….

Restul, si mai ales  kitsch-ul si goana nebuna dupa audienrta  calcand peste cadavre   ramane la liber, la   dispozitia carnatarilor ajunsi patroni.Aceste posturi nu fac cultura, nu incurajeaza cultura si  incurajeaza cultul pomenii. PSD este principalul vionovat  pentru  raspandirea la proportii de fenomen de masa  a cultului pomenii…

Si am ajuns o tara plina de analfabeti, de  inculti, de necititi… Care sunt(vor fi) viitorul….. Orice act de cultura trebuie platit.El a fost construit cu sudoare, cu talent  si  el trebuie, prin gestul de a plati pentru  el , sa insemne respect  pentru o munca intelectuala grea.

El(actul de cultura) trebuie platit de consumator. Este regula    de cand lumea.Numai acest PSD(dar si celelalte partide) au introdus norma,cultul pomenii. Se platesc  bani de la buget(nu  are importanta care) si  se cheama   lumea la   spectacol….

Eliminarea taxei TV-Radio este un gest rusinos al alesilor …. cu urmari  adanci…. in mentalul  si mai ales viitorul acestui acestui popor….

Carcotasilor,care vor sari ca cele  doua institutii nu au programe  pe gustul lor,”modern”,si   care   se regasesc in „programele   de cultura” a posturilor comerciale sa le fie de bine, sa ramana cu ele de gat …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s