Stare de soc in „mirifica”Europa „unita”.Donald Trump- al 45-lea presedinte ales al SUA


  Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA la un scor care umileste pe  toti „vestitii” analisti si majoritatea presei americane (care a jucat  in favoarea lui Hillary Clinton)  si pe toti cei ce   stau cat e ziua de lunga „gura casca” la televizor. Si care scor o umileste si pe madame Clinton…. Pana la urma   aceasta si-a recunoscut infrangerea ….Infrangerea care inseamna  cel putin pentru moment, sfarsitul politic.

Trump  a fost favoritul meu si  am crezut  ca  va castiga.Cei ce cred ca fac acum  parada sa citeasca textele din ultima saptamana si nu numai….. Traian Ungureanu-a carui text l-am publicat- a crezut in victoria lui Trump…

Amarata noastra de media (de la televiziuni,ziare pana la site-ri/bloguri) este in fibrilatie si soc…Nu le vione sa creada ……..Mizau toti pe  Hillary Clinton si   au  ramas cu botul pe labe…..

 

N-am vazut demult o asemenea  penibila si desantata   orbire ca la presa/media din Romania…. Refuzau sa vada esentialul dincolo de sondajele evident  aiurea cu care (ne)alimentau  ziarele americane….

Presa  din Romania a fost jenanta…. asa cum jenant a fost in America cotidianul „Washinghton Post”.

Trump a castigat pentru ca baza Americii a iesit la vot….America nu este  doar cele cateva „sate” ale IT-lui  din California,nu este nici Los Angeles-ul(si Hollywood-ul),  nici macar Las Vegas . America este a omului din clasa mijlocie (cu precadere alb dar si  afro sau hispanici) care trudeste din greu pentru a avea  bunastare si care iata a crezut mai mult in Trump decat in Clinton.

Victoria lui  Trump inseamna sfarsitul acelui rahat(scuzati expresia dar merita!”) numit POLITICA CORECTA-PC-voit scisa cacofonic!- care a  dus lumea asta la anomalii strigatoare la cer….   de la  homosexuali si casatoriile lor pana la un  viitor  presedinte homosexual,  de la un afro in fiecare  piesa de teatru sau film(c-asa  se „cade” si trebuie) pana la   minoritati care o iau razna in propria ta tara si se cred ca ele dau ora exacta…..

Si altele  Voi reveni pe larg cu o analiza  a aceastei  idiotenii(PC) care era gata sa  sluteasca definitiv lumea.Mi se va spune ca Trump este „curvar”,slobod  la gura,  ca   are  pete albe in cariera   si in afacerile care le-a facut…Poate dar ele nu sunt esentiale…Nu schimba lumea asa cum a vrut sa o schimbe  madam Clinton( o,ea era doar papusa impinsa in fata!)

 

Am urmarit devreme   (din noapte) desfasurarea alegerilor si ele se desfasurau clar in favoarea lui Trump.

Ireal de clar si de categoric.

Amaratii de la CNN  aproape ca plangeau….. Halal post …. si halal echidistanta…. Pe Fox News am foat mai precaut dar rezultatele date de ei s-au dovedit exacte….

In Romania, dezastru…. Toti   din „elita” erau bulversati…. Un site condus de doi oameni pe care-i stimez era pur si simplu paralizat si uitase mai mai faca up-date la  „live -text”..

Prin „mirifica”Europa „unita” pluteste in aceste ore de dimineata ceata,uimirea si  socul….. Nemtii nu stiu de unde sa-l ia pe Trump….Ceilalti(natiunile de „baza” ale UE!!!) n-au glas…..

O victorie a  traditiei si moralei acestei lumi…. Care lume  era gata-gata sa ajunga cu fundul in sus!

A lumii care, va place sau nu, este conservatoare si nu liberala…Liberalismul este o jucarie prin care unii prostec oamenii de credinta….

Va dau un singur exemplu   de la noi, nu din America.

Ce s-a intamplat cu  afacerile zornaitoare  ale   marelui liberal pur Dinu Patriciu….?

Nimic.Faliment!

Atateste in stare sa facaideile/politica  ultraliberala,pura si neprihanita..

.Un avantaj pentru cativa si o mare deziluzie pentru cei multi…Restul sunt povesti pentru cine  vrea sa adoarma mai repede……..

A

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s