Ciolos si Vucic…Doi oameni care asteapta normal si firesc culoarea verde a semaforului


S-a intamplat la Timisoara joi 10 noiembrie 2016. Dupa intalnirea avuta  la Palatul Administrativ cei doi premieri,Dacian Ciolos-seful guvernului Romaniei si Aleksandar Vucic-seful guvenului Serbiei s-au deplasat pentru a lua  masa la un restaurant din apropiere.

Au mers pe jos.Au ajuns la o intersectie semaforizata si cu trecere de pietoni. Politia rutiera a  incercat sa faca „partie libera” si totusi cei doi premieri s-au oprit pe trotuar si au asteptat calmi,destinsi culoarea verde a semaforului…..  Dupa care au traversat…..

S-a intamplat la Timisoara.Nu  colorez in nici un ton  de banatean-Timisoara are defectele ei  venite de la  o parte oamenii de aici- dar asa ceva se putea intampla  mai ales la Timisoara….

Ciolos a incercat aceslasi lucru si la Bucuresti-sa se deplaseze ca un om obisnuit la  „Colectiv” si sa aprinda o lumanare in memoria/amintirea celor morti acolo- si n-a fost chip,  fata in fata  cu asaltul a tot felul de cotofene jurnaliste  obisnuite cu miticismul,aroganta si poalele in cap atat de obisnuite   in capitala….

Gestul  lor, a lui Ciolos si Vucic mi se pare normal…Il subliniez numai pentru ca in lumea „noastra” pare anormal,pare  a unor tipi care au „ceva la cap”…..

Aduceti-va aminte de  acum uitatul  general Oprea(gata,gata sa ajunga prim-ministru!) cand in postura de vice-prim ministru si ministru de interne era insotit la deplasarile din Bucuresti de o cohorta de  politisti….

ciolos-tm2(sursa foto:www.aktual.ro)

Anunțuri

Un gând despre “Ciolos si Vucic…Doi oameni care asteapta normal si firesc culoarea verde a semaforului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s