„Atitudinea in trafic tine de frica de autoritate”


Si de „eficiența autorității în activitate” adauga imediat Malin Bot intr-un editoria din „Romania Libera” dedicat gravului accident rutier intamplatv recent  autostrada A2(4 morti si multi raniti).

Editorialistul „Romaniei Libere” sustine ca printre vinovatii de accident trebuie neaparat numita si Politia Rutiera adaugand ca „instituția aceasta e condusă de oameni total incompetenți și că incompetența lor ucide pe șosele”.(sursa:http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/politia-rutiera-e-condusa-de-incompetenti-sadea-si-asta-ucide-pe-sosele-432273)

Soselele Romaniei par un sat fara caini iar politia rutiera  sta,in majoritatea cazurilor,numai la panda,la locuri fixe unde „agata’ clientii care nu s-au „prins” din timp de prezenta acestora….

Dau dreptate  lui Malin Bot, am circulat mult  in acest an ,de la un capoat in altul al tarii si prezenta Politiei Rutiere era doar  la locurile stiute.La „agata” musterii si la  aplicat amenzi pentru as face „planul” Mi se pare o idiotenie  sa-ti faci planul la amenzi si prin asta sa dovedesti ca ai activitate…. pandind  pe unii care incalca legea….Principala activitate a politieri Rutiere ar fi una de preventie si abia mai apoi de a amenda…. dar asta inseamna sa te deplasezi continuu pe soasele sa previi din mers sa-l arzi pe cel ce incalca legea…. Oamenii de la Rutiera sunt  in multe cazuri numai „pandari”. Exemplu dat de  Malin Bot cu Ungaria este   foarte valabil…Politia rutiera a tarii vecine este  foarte prezenta pe sosele si mai ales foarte drastica la amenzii…Romanii stiu asta si pe teritoriul Ungariei circula respectand in general tyoate regul;ile de conduita in trafic…la noi devin dintr-o data  „tari in muschi”,impertinenti si se „falesc” cu motoarele lor turate    fara sa tina cont de nici o regula…. Nu este vorba de educatie sau nesimtire.este vorba aici ca romanii nu au fricfa de autoritate.In acest caz de Politia Rutiera….Pentru ca aceasta este slaba si nu-si face datoria in spiritul legii ci doar in litera legii….

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s