Traiasca Radio Romania.Targul de carte „Gaudeamus”2016-la Romexpo Bucuresti


Organizat de Radio Romania(adica de Societatea Romana de Radiodifuziune) la Romexpo Bucuresti intre 16 si 20 noiembrie 2016.

Radio Romania este singurul post de radio din lume” care a iniţiat şi dezvoltă un program de o asemenea anvergură, pentru susţinerea culturii scrise. ”

Ati auzit  domnu’ Dragnea??

Si pentru acest lucru/fapt, merita sa platim,  noi  amaratii, taxa  radio-TV. Ca sa avem astfel de targuri de carte, sa avem Radio Romania Cultural…. sa avem  stiri  echilibrate prompte si echidistante si sa avem-in sfarsit- muzica pop rock de cea mai buna calitate……. Platesc  dublu/triplu taxa radio-tv,  vreau sa o platesc eu,n-am nevoie de pomenile „de la buget” a lui Dragnea-PSD si (ca sa fiu corect)a celor de la PNL…..

Cultura scrisa  rezista in fata asaltului celei  zisa „electronice”…… Povestea cu e-book-uri este una pierzatoare…… Cine dracu citeste „Fratii Karamazov ” pe e-book…? Ca sa citesti asa ceva ai nevoie de materialul literei scrise, ai nevoie de obiectul   care se cheama carte, pe care sa-l mangai,sa-i mirosi  tiparul sau sa te desfeti cu literele ingalbenite….Nu sunt nostalgic, dar ma distreaza si ma apuca rasul-plansul  privind la  putzoii  corporatisti care cred ca lumea incape  pe o tableta……

Va invit pe toti care   aveti ocazia sa ajungeti la Bucuresti in aceste zile si desigur pe cei  ce traiesc in Bucuresti sa vizitati targul de carte…..

Merita…. O carte va face, sigur,  ceva mai buni……

Targul  „Gaudeamus” este un eveniment  cu adevarat eveniment….Nu din acelea „scoase” pe banda de televiziunile de stiri….

Gabriel Liiceanu crede (si ma alatur lui)ca Targul de carte „Gaudeamus ” este” un eveniment mai important decât bătălia care se dă sub ochii noștri între condamnații penali ai nației pentru ocuparea unui loc în Parlamentul României. Și că o oră petrecută la acest salon al cărții este mai profitabilă decât căscatul gurii la circul care ni se servește seară de seară la televizor.”(sursa http://www.contributors.ro)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s