Didi Prodan.44 de ani. O lacrima…..


Lumea fotbalului este mai saraca.A murit, in seara zilei de 16 noiembrie, Daniel-Didi-Prodan fostul fundas al  achipei nationale….

Avea 44 de ani….. Satmarean de origine (poate  cu ramuri chiar  in Tara Oasului) Didi Prodan a fost un fel  ceea ce se cheama in fotbal ,un fundas de” fier”. A mai trecut pe la Steaua,Atletico Madrid si Glasgow Rangers……. A  avut o operatie(nereusita)  la menisc care practic l-a scos din fotbalul mare la  numai 26 de ani…. Fotbalist fara virtuti tehnice deosebite dar  exact,disciplinat,puternic,harnic.Peste toate insa un barbat cu caracter….Caracter detectat de cei multi mai ales in perioada cand a ocupat  functia de Director Tehnic al Federatiei Romane de Fotbal…. Omul s-a indreptat spre managementul sportiv nu spre antrenorat cum fac cei mai multi  fotbalisti…. Avea ceva in cap, avea acea darzenie specifica ardelenilor duin nord-vestul tarii…..

A facut parte din echipa Romaniei care ne-a prilejuit acele extraordinare zile dar si regrete la campionatul Mondial de Fotbal din 1994 tinut in SUA.

A facut pereche in aparare cu marele    jucator Miodrag Belodedici si au format  o echipa(tehnica plus    determinare) foarte buna.

O lacrima…..

Fotbalul devine tot mai sarac la noi…Pe toate planurile…….

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s