Online-ul nu are apetenta pentru cultura-zona video?!


Cezar Paul -Badescu a realizat la TVR timp de trei ani de zile emisiunea „Cartea cea de toate zilele”.Emisiunea n-a mai intrat in grila de toamna pentru ca   sefa TVR(Irina Radu) a zis ca  nu este o priritate pentru TVR 2. Acelasi Cezar Paul-Badescu explica de ce nu s-a dus cu emisiunea pe online…

Cezar Paul Badescu:

„Online-ul nu are apetenta pentru cultura,atunci cand vorbim de video. Ceea ce se consuma pe internet sunt filmulete cu gaguri,cu animalute  sau copii nostimi,cu vloggeri care ling cactusi sau pun in scena  poante ieftine.Totul trebuie sa fie foarte scurt,amuzant si sa nu-ti puna mintea la contributie”. Incercati sa revedeti paginile de facebook ale Dvs sau ale celor  asa zis prieteni…. si veti   constata ca  Badescu are  dreptate…Ceea ce se intampla pe facebook(in special) este trist,alarmant si  ne arata  haul unde  s-a ajuns cu mare parte dintre noi….Nici vorba de socializare(este o prostie „inventata” de Zuckerberg) La fel asa zisi  „prieteni”…

Nu poti fi prieten(acord cuvantului intelesul adevarat nu acela de superficial de cunoscut)  cu cineva pe facebook.Este o ineptie…Prietenia se consuma in alt cadru decat la vedere,expus tuturor   venitilor si a-venitilor….

Cat priveste    filmuletele cu animalute si copii nostimi(de multe ori sunt chiar copii vostri,ceea ce este iara o mare prostie din partea voastra!, sa va expuneti copii la tot felul de indivizi….) sa conchidem ca ele fac „deliciu”‘ in general amatoarelor  de facebook….

Fara a fi misogin nici un moment….

Continutul video   adevarat nu prinde pe online….. Acolo merg bancurile si atat sau   nenorocirile sau necajitii cu   defecte…..

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s