„Suntem răi-lași-prosti și mici- atît de mici încît abia ne ridicăm pe vîrfuri să suflăm în tort: La Mulți Ani- România!”O investigatie TOLO.RO.


Dupa publicarea  „sentintei” lui Malin Bot referitoare la alegerile din 11 decembrie  am citit investigatia   lui Catalin Tolontan si a echipei lui…… Despre  cat de  ordinar si extins este(inca) sistemul in Romania…..

La multi ani Romania….!

Scriu cu lacrimi si durere, scarbit de  festivismul   tricolor, de pe  televizoare, care  intuneca mintile multora….Mi-o doresc din tot sufletul dar cu astfel de legaturi si inotand intr-o asa serparie, Romania   poate sa se sufoce intr-o zi!…. Parca ti-e dor de Ceausescu cu toata cenzura si directivele lui spre progres si lumina!

Un personaj total in afara atentiei publice este scos dintr-o data la lumina,doctorul Florin Secureanu! Managerul spitalului „Malaxa”.Spitalul Primariei  Bucuresti. Un individ care manevreaza banii unui spital cum vrea el…Fara sa-l deranjeze nimeni….Sume colosale….

Un individ ce „cara” dupa el o geanta cu ….bani! Acolo era puterea lui…. Intr-o geanta cu bani……

Nenorociti mai suntem si fara scapare, daca trecem  nepasatori pe langa   un asemenea specimem….Si mai ales pentru cei din spatele lui…..

Investigatia echipei Tolontan este absolut profesionista mai ales prin reactile  care le produce…Sar ca iepurii tot felul de fundatii si personaje care sa declare cu spume la gura, ca n-au nici o legatura cu individul…..

La multi ani Romania!

Cititi aici  investigatia lui Catalin Tolontan si a echipei…. De la „coada”la „cap”…. Aveti rabdare si  invingeti-va voma!   Merita sa aflati tot!

Pana la capat………

http://www.tolo.ro/2016/12/04/fosta-sefa-a-psd-austria-i-a-razuit-peste-noapte-cu-spaclul-numele-lui-secureanu-de-pe-statuia-lui-eminescu-ramasitele-sint-inca-acolo/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s