„Parlamentul actual a fost cel mai ineficient din istorie….”.Semnale din presa


  Moise Guran:

 

„Raportul de eficiență al Institutului pentru Politici Publice trage concluzia că acesta a fost cel mai ineficient Parlament din Istorie… Să mergem mai departe, deci… Ce au legiferat acești oameni? Ce au lucrat ei de 2 miliarde de euro, cât a costat Națiunea întreținerea Parlamentului cu tot cu lefurile și indemnizațiile lor? Pă, zice studiul, doar 14% dintre inițiativele lor au fost adoptate, în general s-a mers pe ce a propus guvernul.

În schimb, în cei patru ani, DNA a trimis Parlamentului peste 50 de cereri de urmărire penală, reţinere şi arestare preventivă în cazul a 31 de senatori şi deputaţi. Pe ultima o tot amână de vreo două săptămâni. Și dacă la început au mai aprobat cererile DNA-parlament absentului fie pentru că încercau să mai păstreze o aparență de decență, fie pentru că își frecau palmele bucuroși când mai picau adversarii politici în plasa procurorilor, pe final de mandat n-au mai aprobat aproape nimic, ducând statistica la 20 de cereri de ridicare a imunității respins, din totalul de 50.

În schimb, după patru ani de război cu Justiția, aleșii noștri au reușit să schimbe o percepție în societate despre aceasta, atacând fără scrupule procurorii și judecătorii, pe televiziunile pe care le hrănesc, întărâtând orgolii și răsucind interese (vezi lupta pentru CSM și ce se întâmplă în uniunile magistraților și judecătorilor) până când lumea nici n-a mai înțeles ce e bine și ce e rău.”

Tot textul aici:http://www.biziday.ro/2016/12/06/patru-ani-grei-din-istoria-patriei/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s