AMR 3 zile! Dezinteres general!?


O  realizatoare-crainica de emisiuni matinale a unui post de radio din vestul tarii ne anunta cu glasul ei  usor abraziv ca au mai ramas 23 de zile pana la sfarsitul anului…. Femeia  se mira cat de multe dimineti au trecut,  cu ea si cu ascultatorii pe aceeasi lungime de unda…  Dincolo de constatarea usor melancolica, atribut nu numai al femeilor  ci si  al barbatilor admitem”filosofic” ca se mai duce un an……

Venind mai incoace  socotim ca AMR trei zile pana la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Constat o campanie electorala  terna,o lipsa de interes  in randul celor ce  ar trebui sa voteze….. Am scris  despre analiza Institutului de Politici Publice care a constatat ca Parlamentul actual este cel mai ineficient din istorie…. Un lucru extrem de grav….  Perceptia asta o au  si alegatorii…. De aici  dezinteresul……… ca si  Parlamentul nou ales va fi la fel…..

Sa ne amintim insa circumstantele  in care a aparut acest  parlament…. Era anul 2012 cu  incercarea de „lovitura de stat”(pun ghilimelele de rigoare datorirta celor ce au incercat  atunci lovitura de forta….,total incapabili sa fie lideri,…….Ponta si Antonescu) apoi  acea struto-camila numita USL  la care au aderat   oameni de  un anume nivel si care ulterior si-au „muscat” mainile,buzele dar era tarziu…….  si in sfarsit  sintagma „ati prostit poporul cu televizorul”  aplicata ca la  carte prin aparitia acelui partid- PP-Dan Diaconescu…. Un electorat bulversat   de evenimentele de atunci a dus la aparitia unui Parlament ineficient……  Cele doua partide  PSD si PNL nu sunt mai breze nici azi  cum n-au fost nici in 2012.Ma refer la PNL din 2012 nu la cel de azi….  Intre timp a mai aparut  un partid  PMP condus de Traian Basescu  care daca n-ar fi  uriasa echipa de zgomote  din media, care induce multe in mentalul  popular, ar trebui sa aiba un scor bun…. Si acest amestec care se cheama USR venit  pe turnanta,eclectic si care se va destrama probabil dupa alegeri….. la fel ca si  parttidul lui D.Diaconescu…

Oferta este cum este  si   va fi absenteism  la urne. Tocmai absenteismul  va conduce la  „victoria” PSD.

In conditiile unei prezente masive la vot PSD nu ar avea sanse mari si Ciolos va fi prim ministru…..

Nu va fi nici o lebada neagra….

PMP si Traian Basescu  vor intra in Parlament……  Fostul presedinte Traian Basescu este singurul om politic de calibru care simte  starea Romaniei,simte ce trebuie facut….are o orientare   corecta a mersului  acestei lumi….. Basescu a inteles   ca viitorul este natiunea si nu UE.Basescu a inteles ca   prin  Trump  lumea nu va mai fi la fel…. ca „globalizarea” si „politica corecta” se indreapta spre obstescul sfarsit (dupa ce au  mancat zilele   si ficatii acestei lumi sau oamenilor normali din aceasta lume…..)

Nu sunt de acord cu toate „iesirile” lui Basecu dar cred in continuare ca este singurul om politic autentic de la noi…. Si de pe urma caruia Romania ar avea de castigat…. Eu nu sunt omul „calculelor”…. Voi merge cu Traian Basescu.

Eu nu sunt carpa,nici  onctuos ca atatia…. „anticomunisti” feroce si atroce de azi si de ieri….

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s