Compromisul este singura solutie….pentru Dragnea


„In calea fericirii lui Dragnea sta al doilea dosar. Procesul in care este trimis in judecata alaturi de fosta sotie, Bombonica, pentru instigare la abuz in serviciu si fals tocmai incepe.

Pe data de 9 decembrie, cu doua zile inainte de alegeri, Inalta Curtea a respins toate cererile si exceptiile formulate de aparare. Acum se intra pe fondul dosarului si, in doua-trei termene, avand de-a face cu un dosar simplu si clar, vom avea foarte probabil o sentinta.

Cu alte cuvinte, putem anticipa cu oarecare precizie ca, undeva prin martie-aprilie, Liviu Dragnea risca o noua condamnare in prima instanta. Cum suna asta: premierul cu o condamare penala la activ prinde in functie a doua! Ne facem de rasul lumii din nou. Dupa inca o condamnare, Dragnea nu are cum sa reziste prea mult. Presiunea publica interna si externa va fi atat de mare incat va trebui sa plece acoperit de rusine.”

 

 

„Dragnea va realiza ca realitatea in ce-l priveste nu s-a schimbat. Dosarul merge inainte, alte schelete asteapta linistite in dulapul lor si finalul cursei se vede, din pacate, chiar si pentru un mare campion.”  Dan Tapalaga-http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-21469422-accepta-dragnea-compromis-iohannis.htm

 

 

Dragnea va accepta un compromis….sau cei ce l-au sfatuit  pana acum il vor indemna sa  faca acest compromis. Dan Tapalaga are dreptate…. Orezul umflat din mintile  guristilor si analistilor care se perinda prin presa nu-l ajuta cu nimic. Acceptarea lui in postul de prim ministru  va declansa  reactia acelei parti din electorat care n-a votat.Zice-se, scarbit….. Se vor scarbi de scarba lor si vor realiza ceea ce au facut…. Las la o parte reactile externe  de care liota de „nationalisti” zic ca  nu ne pasa….Ne pasa  mult…. Dragnea nu este Victor Orban….atentie…este un individ ajuns  prin  mijloace legale in postulm de sef al PSD si atat….

PSD a castigat alegerile .In alianta cu ALDE are dreptul sa  aiba prim ministru din randurile  membrilor  PSD… Altul decat  sus numitul Dragnea Liviu.

Simplu.

Nu este(nu trebuie sa fie) nici o problema pentru PSD….

Are  baza  de unde sa aleaga.

Nu?……

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s