„Ştiţi vorba moldoveanului, cu sânii. SÎ NI DEA!”


Am preluat  titlul dintr-un editorialul semnat de Matei Mircioane in ziarul on line    www.argument-cs.ro. Trebuie sa va spun ca Matei Mircioane este un  bun observator ai vietii/problemelor Romaniei….. Sigur  unele din textele lui au aplicatie/rezonanta la zona  de unde scrie (Resita-Banat) dar  analizele   au un grad de obiectivitate  re-confortant,nu pare a fi „naimitul” nimanui asa cum „canta” majoritatea guristilor si analistilor de la Bucuresti…

 Matei Mircioane:”Pe de altă parte, este important şi cine face promisiunile la televizor. Acolo, din spatele „sticlei” vorbeşte Liviu Dragnea. În ciuda condamnării care-i zdrăngăne de coadă şi de care liberalii s-au folosit cât au putut, Liviu Dragnea a reuşit să se impună ca un politician care vorbeşte clar, în fraze simple, pe înţelesul tuturor. E sobru, e îmbrăcat corect şi vorbeşte mereu şi meru de salarii şi pensii mărite, pentru ca poporul să o ducă mai bine. Acestea sunt cuvintele magice, care au adus şi aduc simpatie populară. Acum, sincer vorbind, cine nu vrea să i se dea?! Ştiţi vorba moldoveanului, cu sânii. Sî ni dea! Nicio explicaţie, cât de tehnocrată, de savantă, nu poate învinge magia promisiunilor. Mă rog, putem să le spunem şi angajamente”.(http://www.argument-cs.ro/content/victor-ponta-locomotiva-din-spatele-psd)

 

Sî ni dea!.Sî ni dea!.Sî ni dea!

Asta vrea sa auda poporul…….  Dragnea si PSD au tot promis in campanie.Iata ca li s-a facut voia si vor conduce….. Normal, trebuie sa indeplineasca promisiunile…. Nu(prea) este de unde…. Si imediat,a doua zi dupa alegeri,Dragnea i-a cerut lui Ciolos sa amane cu un an  reducerea TVA….

Ca sa vezi cata neobrazare….. cat tupeu…. Cata  mitocanie….

Caci campanie cu promisiuni,castigi cu aceste promisiuni, special  cu salarii si pensii si  imediat dupa alegeri, nu ai  pe unde sa scoti camasa…. Grea camasa liviu Dragnea…. Si-i ceri lui Cilos sa amane cu an an….Pe urma mai vedem….

Ciolos l-a trimis la plimbare pe  Liviu Dragnea….Corect…..

Asa ca mai vedem cum poate  PSD, sî ni dea!

Altfel decat pe calea simpla,tiparnita,bani si inflatie ……

Reclame

2 gânduri despre “„Ştiţi vorba moldoveanului, cu sânii. SÎ NI DEA!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s