Multumesc Dacian Ciolos! Regret ca ai fost „folosit”- fara voia ta- de atatia imbecili


Multumesc Dacian Ciolos. Ai facut cateva lucruri bune in mandatul tau…Care vor avea urmari in viata acestei tari….

Sunt satul de vorbe….Tu ai facut ceva concret…. Depinde de noi toti daca(ne)  vom tine de aceste masuri cu adevarat  utile,necesare ca aerul….

Dacian Ciolos-Facebook:

„Tăierea ilegală a pădurilor a fost un subiect prezent în mod constant în mesajele venite din partea cetățenilor. A fost clar, încă de la începutul mandatului, că problema e una care vine din timp și care necesită atât soluții imediate pentru a ține sub control procesul, dar și soluții pe termen mai lung pentru a eradica fenomenul tăierilor ilegale.

Am luat în acest an mai multe măsuri de ordin legislativ pentru controlul tăierilor ilegale de păduri. În paralel cu acestea, Ministerul Mediului a lucrat la un sistem complet și complex de supraveghere a tăierilor de material lemnos, în timp real, cu imagini prin satelit, care este funcțional de câteva zile și ușor de folosit.

InspectorulPadurii.ro arată orice tăiere ilegală și generează automat o alertă către cei care trebuie să intervină. Pe de altă parte, este o formă de transparentizare a tuturor tăierilor de masă lemnoasă din România pentru publicul larg. Oricine poate vedea, pe hartă, ce se întâmplă în pădurile României: cine taie, unde taie, cât taie, cu acordul cui, de unde încarcă marfa, plus posibilele tăieri ilegale.

În același timp, amintesc că măsurile adoptate pe tot parcursul anului au început deja să dea rezultate: paza pentru proprietarii de păduri mici este asigurată integral din banii statului; am început inventarierea și punerea sub protecție a pădurilor virgine din România, proces amânat din 2012; am introdus dreptul de preempțiune în licitațiile de masă lemnoasă pentru producătorii de mobilă autohtoni; am dublat și triplat amenzile pentru contravențiile silvice într-o dinamică a controalelor silvice fără precedent – peste 162.000 anul acesta.

De aici înainte ține de voința oamenilor de a utiliza toate instrumentele pe care le-am pus la dispoziție și de viitorul guvern să le folosească în interesul țării.”

http://bit.ly/2gE9rS1
http://bit.ly/2gMxlQg

 

 

Nota mea:ce o fi facand acuma Verestoy Atilla si Viorel Hrebenciuc, acolo, prin padurile prin care haladuie???

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s