Camionul mortii la un targ de Craciun din Berlin…


Un  camion(  din categoria asa ziselor TIR-uri)a intrat plin in multimea care   se afla la un Targ traditional de Craciun  din Berlin.S-a intamplat in 19.12.2016.

De pe urma acestei nebunii au  rezultat   12 morti si cel putin 48 de raniti…. Dupa momente bune de confuzie autoritatile au anuntat ca soferul atacator ar fi din Pakistan sau Afganistan si  ar fi venit in Germania in luna februarie a acestui an ca refugiat…. Ca sa  fie mai mare confuzia,camionul era inmatriculat in Polonia iar pe locul pasagerului s-a gasit trupul neinsufletit  al unui polonez(se pare   veritabilului sofer….).

Politia  califica  trateaza atacul   ca fiind „probabil”  unul terorist….

Inca odata se dovedeste ca „politica usilor deschise ”   pentru imigrantii din Asia (Orientul Mijlociu)  facuta  de  Angela Merkel este una  proasta… Si  calculul ei,gresit!

Solutia este de a ajuta,a interveni in aceste tari pentru   a le stabiliza,  nu a primi hoarde de imigranti in Europa storcand lacrimile  germanilor  de buna credinta si ale altor europeni  nestiutori…

Imi aduc aminte cum nemtii udau batiste de lacrimi la  venirea acestor convoaie care au fortat pur si simplu intrarea/stabilirea in Vestul Europei…Propaganda/media  si-a jucat bine rolul…dar  nu a prezentat corect faptele si adevarul…

Acum este tarziu si din pacate  s-ar putea sa mai avem  parte de asemenea evenimente tragice….

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s