Dragnea isi bate joc de Romania?! Sevil Shhaideh-propunerea PSD pentru postul de prim ministru a Guvernului Romaniei.ACTUALIZARE


Nu m-a interesat  cine este premier dupa alegerile din decembrie.

Stiam ca Liviu Dragnea nu risca.Era prea mult si primise „ordine” clare in acest sens. Mai stiu ca s-ar putea ca in aprilie -mai anul viitor  sa  nu mai auzim de Liviu Dragnea in prim-planul politicii de la noi.

De aceea   stiam ca nu se va auto-propune. Nu m-au interesat nici  celelalte propuneri care au circulat prin presa.Grindeanu al mic este prea tanar  si  nu vrea sa plece de la Timisoara,Dancu nici vorba sa fie….Cum credeti ca ar fi admis Dancu sa-i sopteasca  la ureche  cate-n luna in stele si-n real, Liviu Dragnea…Amaratii de ziaristi care au lansat ipoteza Dancu -prim ministru nu-l cunosc pe Vasile Dancu….!  Sigur varianta cealalta era mai plauzibila si reala Dancu sa-i spuna lui Dragnea ce sa faca…. Marius Nica a fost o petarda….

Era clar ca Dragnea vrea pe cineva  pe care sa-l poata  conduce.  numai politic zice el…. Si a ales-o pe Sevil Shhaideh.Actual secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii… Nu ma bucur,nici nu  plang…. As vrea sa cred  ca doamna Shhaideh stie cu ce se manaca postul de prim-ministru si mai ales stie postura in care este pusa….

Dupa propunere acest Dragnea mai si declara ca de fapt el raspunde de  Guvern,politic sigur ca sa nu avem vorbe…. Las noi ca la nimeni…asa  este cand Romania cade la cheremul unora ca Dragnea….

asta ati vrut asta avem dragilor!

Nu va temeti…Pe noi nu ne sperie Dragnea….

 

ACTUALIZARE1:Dragnea -declaratie dupa consultarile de la Palatul Cotroceni cu Presedintele Klaus Iohannis:„Eu nu voi mai veni cu o altă propunere. Dacă va fi refuzată, ne vedem în altă parte”.(sursa:www.agerpres.ro).  Impertinenta  la maxim.Unde ne vedem domnu” Dragnea, intreb si eu candid? Pe cine  (vreti sa)speriati?

Anunțuri

Un gând despre “Dragnea isi bate joc de Romania?! Sevil Shhaideh-propunerea PSD pentru postul de prim ministru a Guvernului Romaniei.ACTUALIZARE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s