Guvernul Dragnea s.r.l.(3) Marian Godina in pericol?


Mariana Godina cunoscutul politist  din Brasov,autor al unei carti  cautate si citite „Flash-uri din sens opus) precum sio a unei carti de popularizare/explicare a  regulilor de circulatie pentru cei mici,  publica urmatorul text(https://ro-ro.facebook.com/godinamarian/):

Am primit azi câteva zeci sau chiar sute de mesaje în care eram „atenționat” în legătură cu noul ministru de interne, aşa că simt să vă spun că am luat la cunoştință.
Ce să zic…îi urez succes în activitate şi sper să nu confunde căruțele cu maşinile de poliție, aşa cum a confundat buticurile şi gheretele de ziare cu librăriile.

 
Fotografia postată de Digi24.
 Probabil stiti  lipsa de  complexe a lui Godina,inversunarea lui (corecta si cinstita ) in asi face meseria fara „mama si fara tata”. Stiti si de observatia care l-a „miscat” pe Dragnea   si  pe  aceasta doamna  care era prefect Teleorman…… ca in judet(Teleorman) nu exista nici o librarie.Observatia lui Godina era reala,  doamna respectiva numarand buticurile  drept librarii.
 Maian Godina in pericol? Ma refer la serviciu …Nu cred …. Dragnea este destul de   abil(in acest caz) incat sa nu-si bata prin  subalterna cuie in talpa!
  NOTA:Se poate vorbi la nesfarsit despre Guvernul Dragnea s.r.l.  Nu stiu cat ajuta … In loc de  asta va citez un comentariul a unui cititor ( semneaza Romeo Topalov)  de pe acelasi Facebook la comentariile si nu la textul lui  Marin Godina:”Ce imi place cum se agita lumea pe facebook,dar in ziua votului tot pe facebook era lumea,era mult mai simplu sa mergeti la vot sa schimbati ceva,acuma trageți inca 4 ani de „comunism”. Succes,poate peste 4 ani o sa iesiti la vot…….”
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s