Guvernul Dragnea s.r.l.(4) Primul om demis dupa „Colectiv” a ajuns ministrul tineretului si sportului


Catalin Tolontan(http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21508686-catalin-tolontan-primul-demis-dupa-incendiul-colectiv-ajuns-acum-ministrul-tineretului-sportului.htm):

„Mirela Neag a remarcat ironia ca primul om pe care statul roman l-a considerat profesional responsabil pentru incendiul de la „Colectiv” sa fie propus ca ministru al Tineretului si Sportului!

Succesorul Elisabetei Lipa la Ministerul Tineretului si Sportului va fi Marius Dunca, vicepresedintele tineretului PSD.

In urma cu un an si doua luni, Dunca a fost primul om gasit responsabil de tragedia de la Clubul Colectiv si demis la doua zile dupa incendiu.

Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, institutie condusa la vremea respectiva de Dunca, au fost in control la Clubul Colectiv pe 30 octombrie 2015, cu 24 de ore inainte de incendiul in care si-au pierdut viata 64 de tineri si alti 100 au fost raniti.

„Noi nu am verificat nimic pentru ca nu am putut face un control. A fost o sesizare venita din partea unei doamne, care a sesizat o neconcordanta intre preturi. S-a deplasat o echipa de la Comisariatul principal Bucuresti la fata locului, dar acolo nu am gasit niciun reprezentant legal. Cu siguranta a intrat in club. Am gasit o persoana si am lasat o invitatie, nefiind niciun reprezentant legal, neexistand registrul unic de control… „, a fost explicatia data atunci de Marius Dunca la Realitatea TV.

Dunca, 36 de ani, nu a avut legaturi cu sportul de-a lungul anilor. El a condus o firma de curatenie din Brasov si a fost presedintele Autoritatii pentru Protectia Consumatorilor.

Dunca a fost secretar general Centrului International Antidrog si pentru Drepturile Omului. Din iulie 2016 este presedinte al PSD Brasov”.

V-ati lamurit??? Mai vreti?
„Colectiv”, drama teribila  este trecuta in uitare…Restul sunt povesti cu lumanari aprinse si coroane asezate cu „piosenie”…. PSD a calcat nonsalant pe durerea  noastra si a voastra, cei ce ati pierdut acolo fiinte dragi…. A  fost doar o pauza de  respiratie ca sa uitati…..
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s