Sorin Grindeanu.Guvernul Dragnea s.r.l.(5)


Asa cum v-am prezentat in acest mini-serial  Guvernul  al carui premier desemnat este Sorin Grindeanu este de fapt un guvern Dragnea s.r.l. Am despartit  in cele ce urmeaza  cele scrise despre guvernul Dragnea s.r.l. de  analiza despre Sorin Grindeanu.

Am aflat,stiu despre Sorin Grindeanu atatea lucruri bune incat ma simt absolut dezamagit de modul cum a fost tratat in aceste zile de Dragnea (Tariceanu in paranteza).

De modul cum a fost umilit.

Pur si simplu umilit de acest   mic „napoleon” de teleorman…

Un om inteligent,cult, care n-a „dovedit” nimic in partea  coruptiei(vezi si declaratia de avere), care vine dintr-o familie admirabila de profesori, de apostoli  ai  invatamantului care au lucrat  numai in invatamant (chiar Sorin Grindeanu a fost la inceputurile  carierei cadru didactic la Universitatea de Vest Timisoara-Facultatea de Matematica-Informatica), care este inconjurat de  parinti spirituali  deosebiti si care n-au plecat capul niciodata, sa fie umilit in asemeea hal de un „vataf” de  Alexandria….? Bunicul tau nu s-a plecat niciodata desi a patimit atat!

Nu ma luati cu cifrele de la alegeri si cu „marea” campanie a lui Dragnea,nu -mi spuneti  povesti.

Cred,vreau sa cred  ca Sorin Grindeanu a fost ales pentru calitatile lui de conducator,pentru  abilitatile lui politice (are aproape aceeasi vechime in partid ca si Dragnea),pentru faptul ca este  curat  din punctul de vedere al   faptelor de coruptie…., pentru calitatile lui  intelectuale si sistemul de valori pe care  si l-a insusit.

Mai am rabdare.Astept.Il astept pe  Sorin Grindeanu de care am auzit atatea  lucruri bune.

Umilinta la care a fost supus, modul in care a fost tratat ca si valet a lui Dragnea si tacerea lui….pana la urma ….ma revolta.

Mai am rabdare.

Sa nu ne dezamagesti Sorin Grindeanu. Noi nu vrem nimic,dar absolut  nimic, pentru noi.

Dar daca nu  retezi capul hidrei din aceste prime zile,evident cu tact dar si cu fermitate, toti vor crede ca esti o marioneta…. Ori  eu nu vreau sa cred asta …..

Nu te vor ierta banatenii, care si-au pus  mari sperante in tine….  Si vei sfarsi   politic curand….. Nu  crede in comparatiile aiurite cu Emil Boc. Boc a rezistat   bine si oamenii de buna credinta l-au inteles. Va fi primar al Clujului pana la pensie,daca va vrea…

Noi vrem sa fim mandri de tine. Atat …

Nu vrem nimic.

Suntem la fel de mandri ca toti banatenii adevarati pe care ii cunosti  bine.

Si noi  vrem sa fim mandri  de tine ca om,  ca intelectual,ca politician,ca si conducator care face ceva bun pentru aceasta tara…Nu pomenile  cu care te impovareaza Dragnea….(sa le aplici, ….mort-copt!)

Nu uita ca tu nu administrezi treburile tarii, TU CONDUCI(prin guvern) aceasta tara .Si ca deciziile, vrei nu vrei, vor fi si politice!

Explica-i  si dovedeste-i  si micului „napoleon” de teleorman asta…

Daca nu va fi de acord,atunci chiar sa-si caute  o marioneta!

Pleaca imediat!

Si   aceasta demisie va fi un mare,un extraordinar de mare pas in cariera ta.Vei fi stimat si admirat si…… vei fi ales!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s