Jocurile sunt facute.Sa traiti,bine ghiftuiti!ACTUALIZARE


Doamnelor si domnilor jocurile sunt facute….

Va spun o istorioara.

Un primar de comuna mare……     era in campanie electorala pentru un al doilea mandat. Omul,  dedulcit la toate bune si rele, stia cum sa faca o  campanie electorala.N-avea nevoie de strategi evrei platiti bine.Stia care este pulsul poporului….La intrebarea  superiorilor ce a facut in aceasta campanie pentru  a atrage(din nou!) voturile primarul a raspuns coerent si simplu:

„La aia care o vrut lemne,le-am dat lemne,la aia care o vrut nasip,le-am dat nasip,la aia care o vrut soatar(pietris,n.n.) le-am dat soatar si care n-o vrut nici lemne,nici nasip,nici soatar….. le-am dat bani” 

Ce mai vreti,un mic manual despre o campanie electorala sau cum se  aduna voturile..Nu tu dreapta sau stanga  nu tu filosofii…Simplu,”burta” si    sa traiti bine! Asta era „programul” primarului nostru in campanie electorala. Cam asa a procedat  Dragnea si PSD.A facut un program plin de promisiuni pentru tot poporul… Si pensionari si  muncitori  fara calificare(vezi salariul minim) si medici si profesori si studenti si aparatul bugetar (si aici este o paine de mancat si angajati destui….)

N-a scapat pe nimeni…Armata si politia si justitia au „scapat”, pentru ca  lor le-a fost dat  mai demult…

Cu burta plina,  poporul va fi multumit.

Unde este „dictatorul” Basescu si  „sluga” lui Boc care ne-au taiat  din salariile noastre dragi  din munca noastra plina de  abnegatie pana la sudoare si sange? Sa mai amintesc ca  taierea  a fost benefica pentru toti romanii? Nu mai amintesc pentru ca  celor cu burta plina n-ai ce sa le spui….

N-am votat  PSD (acum vremelnicDragnea) niciodata.Am citit programul lor de guvernare  exact cum citeam  baronul Munchausen”  cand eram  copil. Era sub demnitatea mea  de om, de intelectual, de ins care a lucrat in industrie, a avut firme, care a avut ocazia sa „vada” si macroeconomic  nu numai cei 70-100 de lei pe care ii da Dragnea precum Ceausescu la  pensionari si ceva mai mult la ceilalti din popor….Nu tine,ca sa revenim in limbajul drag omului  de la Teleorman.

Il intreb pe Dragnea exact cu intrebarea unui foarte mare scriitor, o mare constiinta a romanilor,pe care il respect enorm, Marin Preda:”pe ce te bazezi?” Si evident ca Dragnea  va incerca sa abureasca   prin raspunsul lui.Pentru ca nu are solutii…. Si Marin Preda  era originar de la Silistea Gumesti  judetul Teleorman. Asta ca sa vedeti ca n-am nimic cu teleormanenii cinstiti ,corecti,harnici,muncitori….. Am cu insi catastrofali   de la Teleorman si Giurgiu  impinsi de Dragnea in guvern ca sa-i fie valeti.

Sustinerea „proletara” a celor ce au castigat trei-100 de lei va fi puternica si oamenilor li se va impaienjeni mintea…. Sub adapostul acestui drog,”am dat la toata lumea” vorba primarului din istorie, PSD va trece la lucruri grave… Care vor putea chiar termina  firava(inca) democratie  din Romania….

Jocurile sunt facute.  de dupa burta sau din cauza burtii voi nu veti mai vedea nimic.Va urma asaltul decisiv asupra Justitiei…Se vor modifica atatea,presiunea  pe magistrati va fi atat de mare incat vom ajunge ca pe vremea lui Rodica Stanoiu si Ion Amariei.Micile furtisaguri,conductorii de tren  vor fi carnea de tuna Justitiei…

Dar voi sunteti cu burta plina…. Sa fiti fericiti si bine ghiftuiti….Si cand va va trece ghiftuiala? Ca va trece! Cand  inflatia o ia razna,cand platim salarii pe datoria publica  ce veti  face? se duce dracului burta voastra  si  vi se va lipi de sira spinarii…Nu cred… Smecherasi cum sunteti veti gasi o portita,o mica  afacere cu iz de ciorderala usoara si nevinovata…

Nu ati vrea sa va ganditi o clipa,asa peste burta cum va fi? De copiii vostri nu va pasa?

Credeti ca Europa Unita va mai dura mult…ca-i va mai primi cu bratele deschise? Va inselati amarnic….

Totul in final   in Romania va depinde de  pozitia SUA,respectiv  Donald Trump….

Daca Trump va mai crede  ca Romania este un pion important  va fi bine…

Va spulbera ca  un  vis a unei nopti de vara masacrarea Justitiei pe care o pregateste PSD..

Daca nu, nu!

Pregatiti-va de o noapte lunga….

Voi dar si eu…Pentru ca democratia inseamna  ca minoritatea sa  se supuna majoritatii….

Intre timp  roata se invarte. Azi Parlamentul a votat modificarile la Codul Fiscal in special cele ce vizeaza  anularea impozitarii pensiilor… cu precadere la cele de pana la 2000 de lei…Asa a sunat anuntul triumfal al PSD si Dragnea cu care a prostit mai ales pe necajitii de la sate……

Este un fals  zic reprezentantii USR din Parlament:„Legea a fost prezentată de PSD ca o mărire a pensiilor mici, ceea ce este fals. În realitate 66% dintre pensionari, cei cu pensiile cele mai mici, sub 1000 de lei, nu vor beneficia de această facilitate. Cei care primesc bani în plus sunt pensionarii cu pensii medii, peste 1000 de lei și, mai mult, beneficiarii de pensii mari, peste 2000 de lei”-Manuel Costescu deputat USR (vezi aici:http://www.hotnews.ro/stiri-politic-21513486-deputati-usr-legea-eliminarii-impozitarii-pensiilor-sub-2000-lei-fost-prezentata-psd-marire-pensiilor-mici-ceea-este-fals-66-din-pensionari-nu-vor-avea-niciun-beneficiu-suntem-singurul-partid-responsa.htm

Pe hartie si din vorbe dragi romani ati fost ghiftuiti.Pana se le vedem in real(daca le vom vedea vreodata!)  vom fi muti ca lebedele si  vom incepe sa mancam lastaris…..Exemplul de mai sus  este relevant…Dar  PSD a castigat alegerile…este de necontestat.Prin VOTPOPULAR!

O prima gaura in burta prin  manipulare si minciuna a aparut.

Vreti sa va plang de mila…?

O ,nu…. Este prea devreme…

Stati sa vedeti/vedem  ce va urma…..!

 

Reclame

Un gând despre “Jocurile sunt facute.Sa traiti,bine ghiftuiti!ACTUALIZARE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s