Ooooooo,circul nostru de acasa…..! Suntem la prima zi de scoala a „baiatului”?


Momente absolut penibile  transmise miercuri seara de  onoratele televiziuni de stiri. Ceremonia de   depunere a juramantului la Cotroceni s-a incheiat si urma prima sedinta a Guvernului.

Evident Dragnea s.r.l.

Televiziuni cat cuprinde  de parca urma sa apara  Petrache Lupu  si sa ne anunte Minunea de la Maglavit!.  Regie de proasta meserie,…camera   ne arata holul lung de la Palatul Victoria…Pustiu…Dupa cateva clipe de asteptare si la un semn al „regizorului” apar de dupa un colt Tariceanu,Grindeanu(la mijloc) si …Dragnea.Inainteaza spre camera  cu pasi  voit apasati ca sa dea poporului impresia de unitate de monolit  si lipsa de sovaire si la doi-trei metri de camera se opresc.Moment de suspans (era sa zic suspensie!). O usoara „nelamureala” peste telespectatori,Grindeanu se intoarce si da mana cu Tariceanu  apoi spre Dragnea.

Moment de stinghereala.  Prim-ministrul da mana cu   „napoleonul” de telorman apoi se saruta sa cum se cuvine pe obraji,asa cum ar face  sefii de stat… Numai  cum ar face sefii de stat pentru ca ei se saruta de doua ori.Sefii de stat fac asta de trei ori….

Grindeanu porneste printre camere si ziaristii aflati pe hol catre  sala unde are loc prima sedinta a guvernului…., Tariceanu si Dragnea il petrec jucat lacrimos  cu privirea, se umplu de trecere duioasa alui Grindeanu spre sala de „tortura”, se intorc si pleaca…. Dispar peste cateva clipe din cadru.Maurii si-au facut „datoria”…..

Senzatia de   stinghereala si prost gust.

Suntem la Palatul Victoria,Prim Ministrul  a depus juramantul si era „plin”.

De ce acest circ?

Circul nostru fanariot,balcanic  de sudisti agramati si  care niciodata nu vor sti ce este  ordinea,disciplina , gandirea limpede in folosul  nostru… si care  iubim pana-n poale, festivismul  de prost gust!

Cata „emotie” contrafacuta  la cei doi….    Vreau sa arate  de  parca si-ar fi condus baiatul  in prima lui zi de scoala…

Penibil!

Si aviz lui Dragnea  si Tariceanu… :nu tine !

 

 

   Sursa: Cristi Citre -Facebook.Multumesc!

Clic aici pentru   vizualizare:

Reclame

Un gând despre “Ooooooo,circul nostru de acasa…..! Suntem la prima zi de scoala a „baiatului”?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s