Rusine! Scolile din Bucuresti inchise pentru o saptamana(minus 14 grade)-in zona Intorsurii Buzaului se merge normal la scoala pe minus 33 grade…


Gabriela Firea in acord cu   suflul „miticesc” al Capitalei  a luat masura bizara a  unei vacante fortate a elevilor  pentru o saptamana…. Motivul este gerul abatut asupra Romaniei…Este ger pentru ne aflam in plina iarna,nu vietuim  cu Romania la Ecuator  sau la Mediterana.Asa a fost de cand ne stim…iarna este frig si zapada,”iarna nu-i ca vara”….Gabriel Firea-pentru cine nu stie- Primarul general al Capitalei- plina de grija fata de elevi, alaturi de   partidul din care face parte(PSD) a mai luat o masura „social-democrata” .Vacanta fortata  la minus  14 grade  si alea  doar la varfuri….  Asta imediat dupa circul cu cazanul de ciorba si polonicul din gara de Nord al aceleiasi….

In acest timp in tinutul Intorsurii Buzaului  elevii merg la scoala….Si profesorii merg la scoala…… sa tina orele…. Si  vorba unui director de scoala din Barcani(comuna mare, langa Intorsura….):”  vom tinem copii acasa cand vor fi minus 40 de grade….” Copii merg la scoala au  obrajii  piscati de ger  si  imbujorati (  ca niste rosii trandafiri) si nu se plang..Prin zapada mare,pe niste drumuri   acoperite de zapada……..

Cata deosebire….! Cata mizerie levantina si  grija „social democrata”,cata perversa manipulare….  in actiunea de la Bucuresti!

Doamnei Firea ii pasa nu de elevi ci de aglomeratia infernala(masini,autobuze,tramvaie,etc) de pe strazile necuratate de zapada ale Capitalei  si de reactia  presei….(debutul scolii a coincis cu o ninsoare serioasa….!)

Si atunci din condei a tras o saptamana de vacanta,  timp in care cu chiu cu vai  si daca nu cumva va mai ninge,  se vor curata si strazile/bulevardele mandrei noastre Capitale….

Totul este politic….

Cata sila…

Elevii din zona Intorsurii si altii de prin mai toata tara  merg normal la scoala, pe geruri mai mari  ca la Bucuresti .

Ei nu stiu de politica….

Ei stiu ca iarna este ger ca asa este iarna  si ca trebuie sa mearga la scoala…. Simplu!

Bravo lor….

Reclame

Un gând despre “Rusine! Scolile din Bucuresti inchise pentru o saptamana(minus 14 grade)-in zona Intorsurii Buzaului se merge normal la scoala pe minus 33 grade…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s