„Gaurel”.Ne-„gaurel”. Momentul adevarului


Romania lipita de ecranul televizorului „vorbeste” in acest moment de o „gaura” de nustiu cate miliarde.Euro sau lei .Depinde cum  a inteles fiecare…Cei de la PSD prin „Divizia lor de presa” au lansat         chestiunea cu „gaura” .Dragnea zice ca nu el…. Asa o fi…Dar cum Dragnea e in toate si le stie pe toate,   lumea crede  ca el este autorul zicerii…Nu ,nu este el…. Vorba s-a „dus” si au aparut  mai ales in mediul on-line apelativul de „gaurel”.Chestiunea este una tehnica.N-a furat nimeni din Guvernul Ciolos.S-au estimat  mai multe intrari de fonduri europene si n-au fost  si mai ales s-a rambursat in ultima luna  o mare parte din TVA.Ce bucurosi au fost firmele care s-au vazut  cu o parte din TVA rambursat….

Trecand la lucru, Dragnea si Guvernul Grindeanu au inceput sa aplice  macar o parte  din promisiuni.

Au constatat ca nu sunt bani.

Simplu.Nu aveau de unde…

Planurile facute intr-un birou ascuns  din Kiseleff(ma refer la promisiuni ile  electorale) nu se potrivesc cu realitatea. Omul care  ascundea tablouri prin cimitire  n-a nimerit-o! Asa  se spune, ca el a facut  programul economic…

Si atunci ca la comanda  Dragnea si Divizia de Presa au luat-o cu greaua mostenire.... Au pus banda  asta uzata, veche, dar mereu proaspata  poporului…Aia care au fost ne-au supt sangele si vlaga ca altfel  noi am fi adus raiul aici la Romania.

Salariul minim? Ce 1400 lei (noi),nu, exact 1500 de euro ca „la” Franta….Si altele…..

Ca sa faci asa ceva trebuie sa si poti.real,economic.Ori guvernul PSD si oricare,nu pot…. Chingile sunt   stranse.Nu poti sa maresti deficitul bugetar peste 3%,sare in capul tau toata  Uniunea Europeana  ca  ajungem o a doua Grecie.La investitii nu poti sa tai ca   spui adio locurilor de munca….

Si atunci?

Momentul adevarului a venit mai repede decat s-au asteptat unii…

Treaba  PSD sa se descurce…. ? Sigur,dar este si treaba noastra…. scriind aici,incercand sa rezolvam dupa puterile noastre, pe felia noastra, cate ceva….

Altfel ajungem in situatia din 2008 cand  o guvernare absolut populista ne facea capul mare ca economia „duduie”  si realitatea stiam ca este alta…. Asa ajungem si acum daca nu suntem atenti cu ce face PSD….

Si pe urma trebuie sa chemam un nou Boc care sa ne taie iluziile desantat   lansate de PSD(de asta data) si sa taie….din salarii….

Simplu.

Si abia atunci il veti intelege pe Boc,voi ce si azi   turbati de furie cand   auziti de numele lui…….

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s