O naucitoare lovitura intre ochi…..Aplicata cu un pumn in manusa de catifea….


Acolo doare mai tare…. Lovitura se rasfrange la centrul vorbirii si de aici  repetatul automat al unor cuvinte…. Punct,punct,punct,punct…

PSD ramane tot PSD adica partidul  lipsei de transparenta,al lucrurilor facute pe furis,hoteste…. Ar fi fost  „miercurea neagra”…PSD a lucrat  in cel mai mare secret  un proiect de ordonanta de urgenta privind amnistierea si gratierea….. Nu intru in detalii….ar fi fost scapati o serie de indivizi care sunt  acum in spatele gratiilor si  altii care  isi asteapta randul la un proces care poate fi ori-ori….

Ca ordonanta privea pe toti  indivizii   legati intr-un   intr-un fel de PSD sau ALDE sau  alte partide si care     sunt la mititica  sau care asteapta cu sufletul la gura sentinta,  toti   au fost   „transati” pentru incalcarea legii ……,o dovedeste   lucrul pe ascuns fara transparenta… la  elaborarea ei…

Erau semne clare ca ordonantele de urgenta vor fi aprobate azi…..  „Sursele”  mai exista in Romania si o parte din presa a  semnalat cu  insistenta acest fapt…. Lucrat in stilul „curat” al individului acela care tot apare la televizor si care  face legatura cu  Parlamentul…. Si al  celui ce azi este Ministrul Justitiei.   alt individ participant la ceea ce putea fi martea neagra …

Lucrurile erau aranjate … Intai s-a facut „pregatirea de artilerie”…..

„Ca din senin”    Bogdan Chireac sau mai bine zis site-ul ce-l patroneaza publica invitatia  adresata de un Comitet  care participa la organizarea de  sarbatori  in SUA legate de  inscaunarea ca Presedinte a  lui Donald Trump. Invitatia  parea  document beton…si a fost aratata lumii la televiziunile   pro PSD.Ulteror  s-a aflat ca seful Comitetului  a avut probleme cu legea,  ca are legaturi cu Israelul( de unde provin consultantii politici PSD) si ca nu are nici o legatura cu CASA ALBA.Subliniex cu CASA ALBA….

Ca Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au fost invitati   sa participe si pot merge ca si turisti carora li se asigura un program…Imi aduc aminte insa  pret de cateva secunde ranjetul plin de satisfactie a unei femei blonde tunse scurt de la Antena 3 care   radea cu toata  fata ca Iohannis n-a fost invitat si  Dragnea ,da. Lumea s-a turmentat brusc…O, iata  ca am votat bine…Americanii ne vor pe noi, poporul PSD…..

Pacat ca Radu Tudor  un  ins destul de versat in relatiile  legate de   secret service(si pe care l-am apreciat candva la „ZIUA”) a tacut  si n-a clarificat aspectul …… Sigur ca stia  adevarul legat de invitatie…

A venit precizarea( de la Presedintie) ca la ceremonie,  in calitate oficiala, sunt  invitati numai ambasadorii  statelor cu misiuni in SUA si lucrurile au venit  spre clar…

Credeti ca a mai dezmintit cineva de la Antene sau prin alte parti…? da de unde…..!

Prima veste s-a dus…

„Dragnea i-a luat fata lui Iohannis”…

Dragnea  a plecat, bine mersi, in America si l-a lasat pe Grindeanu sa conduca sedinta de guvern  din 18.01.17 in care cele doua ordonante sa fie  fie aprobate.

Lucrat curat….

Grindeanu a  cazut cu buna stiinta sau nu sau chiar a fost de acord cu cele doua nu stim…Inca.

In ambele cazuri  oprobiul  public cade pe el…

In plus si peste toate    gurile de foc ale PSD din presa au amplificat la maximum „scandalul Ghita-Coldea”.Toata prostimea  era cu ochii pe televizor….

Ce amnistie si gratiere….

A urmat  miscarea fara replica  si fara posibilitatea de „carteli” a lui Iohannis.

Coldea ……    demis si trecut in rezerva.

Nici nu s-a stins ranjetul de satisfactie a  „baronilor” din PSD( o parte din ei) ca altii(tot din PSD) lucrau intens, in miez de noapte  la aceste doua ordonante….Pe care urmau sa le aprobe azi(zic toate sursele  si  declaratiile  lui Grindeanu  si Iohannis).

Era ingenunchierea… Justitiei….

Singurul in stare a sa faca ceva era Iohannis.

Si Iohannis a lucrat in stil de  presedinte…,de om politic important….

Si a aplicat azi o lovitura naucitoare  lui Sorin Grindeanu… si PSD.

Spun lui pentru ca el a primit -o din plin… Pe scurt  Iohannis s-a prezentat la sedinta de guvern fara sa anunte,a avut inaintea ei o discutie de 20 de minute cu Grindeanu si Iordache (Ministrul Justitiei) in care prim-ministrul s-a angajat sa nu  puna in discutie in guvern  aceste ordonante inainte de a fi supuse consultarii tuturor factorilor prevazuti de lege:CSM,etc… si apoi a …prezidat sedinta de guvern.

Pentru cine nu stie,   prima parte a oricarei sedinte de guvern- cea formala- are loc in prezenta presei…

Cu Iohannis   prezident,Grindeanu s-a dovedit slab  si evident depasit de situatie…  A balmejit in fel si chip cu ordinea de zi dupa care a invitat presa sa iasa din  sala…

Iohannis  a oprit presa si a vorbit despre ceea  ce toti din sala,  guvern si presa,  stiau ca trebuia sa se discute :cele doua ordonante…

Iohannis  a vorbit  clar,elegant,extrem de taios si fara replica…

Indemn pe Grindeanu sa nu se „puna” cu Iohannis…sa nu se lase impins de Dragnea…este tanar si s-ar putea sa iasa urgent din politica…Toate oalele sparte se sparg in capul lui…sau se vor sparge.Dragnea l-a impins aici(asa cum anticipam), si este  jenant ca un om la 43 de ani,daca are capul pe umeri si  nu este slugarnic… sa fie condus de Dragnea….

Ori pana azi de la numire,  am dubii mari dubii…  Sedinta s-a inchis.guvernul si-a mai dovedit odata obtuzitatea si declaratiile lui Iohannis  n-au fost puse pe Youtube(cenzura,cenzura clara sau omisiune…in Romania anului 2017!!!!!)…

Tarziu insa  ….  Prea tarziu ….     cu „lovitura”….

Ati pierdut pe moment    voi cei ce credeti ca sunteti Dumnbezeii acestei natii,adica voi cei de la PSD……

Ordonantele  (ca  si proiecte) s-au publicat  si reactiile au inceput sa apara…

Zdrobitoare contra  proiectului facut de oamenii omului din Caracal…Stiti ce a fost la Caracal?

Cititi   „dialogul” sau declaratiile lui Iohannis si Grindeanu…

Iohannis  loveste naucitor si miscarea din aceasta dimineata  o sa-i faca pe romani sa se uite altfel la el.

Iohannis loveste nimicitor si totul  pare lucrat cu  un pumn invelit in manusa de catifea…Nici cei mai carcotasi  PSD-ei nu au ce sa comenteze la elegnta lucrarii…. care a trecut precum trece un brici pe langa gatul/beregata   celor ce cred ca au toata puterea aici in Romania….

Se insala amarnic cei de la PSD…

Victoria lui Iohannis este de etapa….dar lumea  este avertizata….

 

Urmariti lovitura naucitoare a lui Iohannis catre invatacelul Grindeanu  si prin recul catre „mentorul” Dragnea….

Premierul Sorin Grindeanu: Salut prezenţa domnului preşedinte Klaus Iohannis, care, conform Constituţiei, prezidează şedinţa de Guvern.  Preşedintele Klaus Iohannis: Onorată asistenţă, avem o premieră azi: este prima dată când particip la o şedinţă de Guvern.

Am decis în această dimnineaţă să fac o vizită domnului prim-ministru.

Am avut o discuţie foarte aplicată, foarte serioasă şi cu concluzii consensuale, după care domnul prim-ministru m-a invitat să prezidez această şedinţă de Guvern.

Sunt foarte mulţumit de felul în care vă faceţi datoria, pentru mine nu este doar o plăcere, ci şi o onoare să fiu aici.

Cât despe concluzia discuţiei pe care am avut-o cu premierul, aş prefera să-l las pe domnul prim-ministru să detalieze aceste lucruri, după care vom trece la fapte, în speţă la ordinea de zi.

  Premierul Sorin Grindeanu: Avem o ordine de zi publicată, o aveţi în mapă – ca să înlăturăm orice fel de discuţie.

O să discutăm despre lucruri care se află pe ordinea de zi (legea graţierii nu se află pe ordinea de zi- n.r).

Punct.

Asta nu înseamnă că în perioada imediat următoare toate lucrurile pe care ni le propunem să le putem adopta în şedinţa de guvern.

O să discutăm punct cu punct ce e pe ordinea de zi. În general, sunt lucruri legate de buget.

Invit presa să părăsească sala.

Preşedintele Klaus Iohannis: Aş mai vrea să spun câteva lucruri înainte ca presa să părăsească sala. Cunoaşteţi povestea, că este un elefant în încăpere, dar nu se vede. Ei bine, sunt doi elefanţi: ordonanţa de graţiere şi ordonanţa de modificare a Codurilor penale. Evident că şi despre acestea am discutat cu domnul prim-ministru mai de dimineaţă, iar domnia sa mi-a spus că discuţia avusese loc deja cu anumiţi colegi din Guvern şi că nu vor fi puse pe ordinea de zi suplimentară aceste două chestiuni. Domnul prim-ministru s-a angajat ca graţierea şi amnistia să nu fie băgate peste noapte în nicio şedinţă de Guvern, iar când lucrurile vor fi clarificate să fie date spre consultare tuturor entităţilor prevăzute de lege: CSM, organizaţiei judecătorilor şi opiniei publice. Este obligatoriu să discutăm aceste chestiuni. Îninate să ajung eu la Guvern, premierul analizase cu maximă responsabilitate aceste chestiuni şi aşa a fost posibil să ajungem la consens în 20 de minute, pentru că amândoi dorim să consolidăm statul de drept.

sursa: adev.ro/ojxq2g

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s