„Ce blestem să legăm numele Timișoarei de un astfel de om politic!”


Preiau   din  editorialul lui Eugen Sasu din http://www.debanat.ro. Citi-l cu atentie si fara  obisnuitele  „partizanate” locale…..Este scris de un jurnalist timisorean….

 

„Un lucru aș mai spune pe seama acestui război dintre hoți din politică, cei mai mulți din PSD, și instituțiile Justiției. Dacă Emil Boc (PDL) a rămas în conștiința populară ca omul care a redus salariile și a încercat să „ajusteze” pensiile, apăsat totuși de niște adevăruri contabil-bugetare, păi atunci Sorin Grindeanu (PSD) va rămâne în istoria României ca unealta jalnică a celor mai toxici indivizi pentru societatea românească. Omul ăsta cu o imagine rezonabilă până mai ieri a ajuns să mintă pe față, pentru a lăsa cale liberă celui mai nociv cancer al societății românești. Vor zice unii că Sorin Grindeanu nu poate face opoziție în fața sistemului reprezentat de oameni ca Dragnea, că doar ei l-au pus. E adevărat.

Ne vom bucura dacă ne va face nouă, timișorenilor, o sala de sport, stadion, să ne spălăm pe cap cu ele într-o țară a lor, a hoților.

Dacă eram în locul lui, dar nu sunt, făceam un act de eroism din asta și rămâneam în istorie. Îmi dădeam demisia pentru a nu-mi lega numele de Marea Evadare. Era ceva nemaipomenit. Dar așa, rămâne cârpa cu care Dragnea se șterge pe instrumentul cu care violează România. Îi place unde e, îi place ce face.

Ce blestem să legăm numele Timișoarei de un astfel de om politic!”

Tot textul aici:http://debanat.ro/2017/01/ne-mai-laudam-ca-grindeanu-e-timisorean_182736.html

Reclame

Un gând despre “„Ce blestem să legăm numele Timișoarei de un astfel de om politic!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s