Recapitulare ziua de 1 Februarie 2016


In noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie 2017 Guvernul  aproba  doua ordonante de modificare a Codului Penal.. Asta in ciuda tuturor   avizarilor negative  date de autoritati competente si indrituite din Justieti,a protestului partii  onorabile si corecte din presda,a protestelor pasnice  a  zeci de mii de oameni din toata tara… In crucea noptii, vorba haiducului guvernul  aproba ordonantele cu pricina. Sunt convins ca putini dintre cei prezenti  la sedinta de guvern le-au citit/inteles. dar a fost de  la  comandantul suprem….care comandant suprem a stat ascuns toata ziua de 1 februarie 2017 si nu a avut nici o iesire publica….

Nici  Sorin Grindeanu n-a avut  practic o iesire  directa  in  scena publica marginindu-se la  un comunicat  -scrisoare catre Presedintele Juncker -UE si cele 6 ambasade care au  averizat sever  Guvernul Romaniei(SUA,Germania,Franta,Canada,Belgia ,Olanda)Tarziu  in seara zilei  Grindeanu a expediat un comunicat pe Facebook in care  recunoaste dreptul   oamenilor de a manifesta si deplange violentele de la finalul  protestului de la Bucuresti…. Ordonantele vor intra in paine dupa zece zile…

Scrisoarea lui Grindeanu  catre Juncker si cele sase tari este  un monument de ipocrizie…..

Florin Iordache  politician si ministru  catastrofal s-a balbait de cu noaptea hotiei si pana seara zile de 1 februarie  trecand de la  tonul ritos si agramat la tonul  neintelesului…. Presedintele Iohannis  CSM contestarea OUG la CCR.In unanimitate CSM a  acceptat acest lucru.Presedintele Iohannis a  facut o vizita  fostei sperante a politicii romanesti Victor Ciorbea,acum  un functionar de  amintiri  recente tare triste.Nu este clar daca Ciorbea va contesta  OUG la CCR.

Poate cineva,este in stare cineva sa puna pe doua coloane   ce a cerut Curtea Constitutionala si ce a facut Iordache-Grindeanu cu modificarile la Codul Penal…????

De aici trebuie sa se plece    Asta trebuie explicat pe larg de catre guvernanti si presa!

Au urmat protestele  .

La Bucuresti 150.000 de participanti.

La Timisoara au iesit in strada 30.000 de persoane,

la Cluj-Napoca 25.000,

20.000 la Sibiu

15.000 la Iasi.

In Brasov au iesit in strada peste 8000 de oameni, in  Constanta si Suceava, au iesit sa protestezecircca 3.000 de persoane, in timp ce la Targu Mures, Pitesti si Baia Mare, cate 2.000. La Ploiesti au protestat peste 5.000 de oameni, iar la Bistrita 4.000.(conform http://www.hotnews.ro)

In  55 de orase  au avut loc proteste….

Se estimeaza ca peste 300.000 de oameni au luat parte la proteste…

Am avut parte si de o instigare la Bucuresti, datorata unui grup de 100-200 de persoane    clar   delimitati de  ceilalti  aflati in Piata Victoriei…. se spune ca ar fi „ultrasi”  ai unor echipe de fotbal din Bucuresti. O mizerie cusuta cu ata alba de catre  cei din umbra.

SRI a retezat scurt    spusele  ministrului Dan de la interne  aratand caMinisterul de Interne a fost clar avertizat   despre aceste grupuri si unde se aduna. Restul este mizeria   celor ce conduc MI si a televiziunilor obediente PSD.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s