Aproape 40.000 de timisoreni cer in Piata Operei retragerea din politica a lui Dragnea,Tariceanu si Grindeanu


Preiau la cald un articol  de pe http://www.debanat.ro:

„E sâmbătă, zi liberă, și asta se vede: pe platoul din fața Operei Române aproape că nu mai ai loc să arunci un ac, iar coloanele de protestatari încă vin spre centrul Timișoarei. Nici anunțul probabilei renunțări la celebra de acum Ordonanța 13 și nici ploaia care și-a făcut apariția nu i-au ținut în casă pe oameni.

Timișorenii se țin de promisiune și vin în număr mare în Piața Victoriei, unde organizatorii protestelor așteaptă, în cea de-a cincea zi de ieșit în stradă, 50.000 de oameni. S-a venit, la fel ca vineri seară, în coloane din mai multe cartiere, iar platoul din fața Operei Române a devenit în scurt timp neîncăpător. A început să plouă, dar asta nu-i sperie pe protestatari, care au adus, din nou, steaguri și bannere și scandează. Între timp, este așteptat un anunț al premierului Sorin Grindeanu, referitor la retragerea ordonanței și au căzut deja primii stropi de ploaie.
Update:Piata Operei este aproape plina. Sunt in jur de 40.000 de oameni care le cer lui Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Sorin Grindeanu sa se retraga din politica.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s