Manipularile prin televiziuni- si nu numai


Propaganda   care lucreaza in favoarea  PSD-ului s-a repezit in ultimile zile   sa faca un adevarat tur de forta ca sa indrepte atentia romanilor pe subiecte  care sa acopere  PROTESTUL  contra penalilor. Sa le luam pe rand:

1.Presedintele Iohannis  si Carmen Iohanis au pierdut casa pe care o cumparasera  la Sibiu. In calitate de cumparatori de buna credinta de la cel ce  le-a vandut-o. Cred ca  nu-l considerati pe Presedinte si sotia lui  nebunui …Nebuni sa cumpere o casa  care avea  probleme in  documente ,carte funciasra,etc,etc. A pierdut-o  in urma unui proces.Presedintele a declarat ca  se supune hotararii instantei.

De aici(de la casa pe care Presedintele Iohannis a pierdut-o in urma unui proces  cred corect !) si pana la Frontul Etnic German si cele 80.000 de imobile este o minciuna   ordinara…. Cititi aici  o  demontare  a  acestei manipulari  facute la postul B1 TV. Brandusa  Armanca  demonteaza      executia lui Bern Fabritius,membru al Bundestag-ului, oroginar din Sibiu si  prieten  se pare a Presedintelui Iohannis.Tot textul aici: http://www.contributors.ro/media-tech/cazul-fabritius-b1-tv-concureaza-rtv/?cfcc.

2. Liviu Dragnea continua sa  declare pe toate canalele posibile ca  la originea PROTESTELOR au fost multinationalele,,Soros……

Nu bsimtiti  gustul searbad al minciunii…In fond e parerea lui Liviu Dragnea dar   argujmente ? Ce argumente are? N-am citit nici unul…..

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s