„Telerecitalul cvartetului Bica-Cristoiu-Pieleanu-Cristache”. Semnale din presa


Pe Mircea Morariu il stiu drept critic de teatru.Am citit cronicile  de teatru    publicate de Domnia-Sa in revista „Familia” care apare la Oradea.

Si trebuie sa recunosc ca  am fost interesat de parerile  criticului teatral asupra    spectacolelor  despre care scria. Asta se intampla demult …..

L-am pierdut din vedere,nu stiu daca mai  scrie la „Familia”.

De la o vreme  l-am descoperit pe Mircea Morariu in „Adevarul”,mai exact la blogurile „Adevarul”.

Texte taioase,transante din actualitatea  imediata.cateodata si politica.

Mi-a facut placere sa citesc un intelectual- apartinand, sigur,  altei generatii decat   tinerii de zi-  angajat in dezbaterea  atator fapte care se intampla in minunata Romanie.

De asta data  Mircea Morariu se opreste la  un talk-show   ce   se difuzeaza la  TVR 1. N-am  o parere buna despre cei ce conduc TVR.

Dar asta nu are importanta acum.

Urmariti-l pe Mircea Morariu( titlul  textului meu este preluat din textul Domniei-Sale):

„Este limpede pentru oricine că şefii cu probleme penale ai coaliţiei PSD-ALDE au ajuns la capătul răbdării. Aşa că au dat, în deplină frăţietate, ordinul de declanşare a asaltului final asupra justiţiei române.

Trebuie urgent decapitate marile parchete, s-a emis dispoziţia clară de eliminare rapidă din actualitate şi din funcţii a procurorului general al României, dl. Augustin Lazăr, şi a procurorului şef al DNA, d-na Laura Codruţa Kövesi.

Noul ministru al Justiţiei, cu ale lui titluri universitare puse unul peste altul, şi-a asumat misiunea de a face treaba cea mai murdară.

A fost autorizat în acest sens de primarul de paie al României, dl. Sorin Grindeanu.

Pe care l-a luat gura înainte şi a spus cu voce tare care e sarcina trasată d-lui Tudorel Toader.

Aşa că s-au intensificat atacurile mediatice ale posturilor de televiziune fidele guvernului – Antena 3, România tv, b1tv – s-au înzestrat cu muniţie suplimentară imundele fiţuici Cotidianul şi Evenimentul zilei, îşi fac cu vârf şi îndesat datoria de slugi de partid Cornel Nistorescu, Mirel Curea, Marius Pieleanu şi Ion Cristoiu.

 Nu doar în locurile murdare, puturoase unde îşi făceau până nu demult veacul, ci şi la TVR 1.

În emisiunea pestilenţială România 9 a neterminatului Ionuţ Cristache.

În ediţia de luni seara a zisei producţii a tot mai anti-naţionalei Televiziuni zise Române, plătite nu din fonduri guvernamentale, cum suntem îndemnaţi să credem, ci din taxele şi impozitele populaţiei cinstite, trioul Cristache, Cristoiu, Pieleanu a tocat-o mărunt-mărunt pe d-na Laura Codruţa Kövesi.

Slujindu-se de mărturia celei ce pozează în victimă, numita Bica Alina. Tovarăşa de furturi şi de nebunii a altei femei fatale din epoca Băsescu, tricoteusa de lux şi de mare audienţă Elena Udrea.”

Tot textul   aici:http://adevarul.ro/entertainment/tv/cum-desfasoaraun-talk–show-politic-tvr-1r-1_58c8fe2b5ab6550cb8586632/index.html

 

In textul la care am trimis Mircea Morariu scrie si despre  actualii conducatori  ai TVR.  Trimit la un alt articol a lui Mircea Morariu care  trateaza  despre conducatorii de azi ai Televiziunii Nationale:http://adevarul.ro/entertainment/tv/cine-conducela-ora-actuala-tvrr-1_58c7b7b75ab6550cb850c01c/index.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

Un gând despre “„Telerecitalul cvartetului Bica-Cristoiu-Pieleanu-Cristache”. Semnale din presa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s