Despre fermele de porci.Schimb dur de replici intre Basescu si Dragnea in Parlament


Ziarul „Adevarul”  scrie  despre schimbul de replici intre Traian Basescu si Liviu Dragnea   care a avut loc in plenul Parlamentului Romaniei.

Citez:

<”Decât o comisie de anchetă împotriva lui Cioloş, mai bine o anchetă pentru fermele de porci de la Tel-Drum”, a spus Traian Băsescu, cu trimitere la dezvăluirile hotnews.ro despre afacerile cu ferme de porci ale fiului lui Liviu Dragnea.

”Sunt afirmaţii mincinoase”, a spus Dragnea, care a explicat că în România tot ce s-a făcut, s-a făcut pentru a se distruge această industrie. ”Am rude care cresc porci, am rude care cresc pui, am şi rude care cresc roşii. Dacă voi căuta bine, întotdeauna voi găsi pe cineva apropiat care va beneficia de o măsură a Guvernului”, a mai spus Dragnea.

Schimbul de replici a continuat: „Apropo de ferma de porci, domnule Basescu, nu stiam ca aveti si aceasta specializare…“, a insistat Dragnea. „Pai v-am crescut, domnule Dragnea!“, a răspuns Băsescu din sală, după cum povesteşte deputatul PMP Robert Turcescu pe Facebook.>

Tot textul aici:http://adevarul.ro/news/politica/dragnea-basescu-nu-stiam-pricepeti-porci-basescu-pai-v-am-crescut-domnule-dragnea-1_58d2601c5ab6550cb8925bc1/index.html

Reclame

3 gânduri despre “Despre fermele de porci.Schimb dur de replici intre Basescu si Dragnea in Parlament

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s