Un ambasador de urmarit…..


 Luca Niculescu   a fost numit ambasador al Romaniei  in Franta in 2016. Are 45 de ani  si este  de profesie jurnalist.A lucrat  din 1992 la Radio France International(RFI) iar din 2000 redactor  sef la RFI-Romania. L-ati  urmarit  si la televiziuni,…..la TVR si apoi la Digi24.

O prezenta  care  impune,atrage, atat la radio(are o voce lucrata,cu un usor accent  francez dar foarte radiofonica) cat si la televiziune. Are  carisma,se exprima  usor ,fluent,nu-si cauta  cu ochii hartiile pe masa si peste toate a fost un jurnalist de valoare, echilibrat,echidistant, care  stie ce inseamna deontologia profesiei.

L-a remarcat  de la inceput intai la radio apoi la televiziuni. O prezenta deosebita in peisajul  presei de azi,plin de neprofesionisti,plin de insi care au  „ambitii’ si mai ales care  isi cauta „umbrele” sub care sa evolueze….

Nu stiu multe despre activitatea la ambasada de la Paris dar  probabil ca acolo este ca pestele in apa.Stie bine Franta,stie peisajul politic,cultural,economic al acestei tari  dupa cum stie si „mersul”  lumii in care traim.Mi se pare o numire benefica. sper sa confirma ,de fapt ii doresc din tot sufletul sa fie un adevarat ambasador al Romaniei la Paris.

Succes, Luca Niculescu!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s