Alta „bomba” de presa: Dragnea il aduce pe Trump in vizita in Romania….


 DCNews team( probabil   aici sa fie  stirea lui  Bogdan Chireac unul din fondatorii ziarului on-line si senior  editor)  anunta pe site-ul DC News  ca Presedintele Trump va vizita in urmatoarele saptamani Romania.Vizita, zice DC News, va fi foarte scurta….

Toate bune si frumoase.si eu imi doresc  ca Donald Trump sa viziteze Romania. Si este  sau va fi confirmarea pe fata a ceea ce scriam nu de mult:americanii tin in brate Romania  si o trag  aproape fortat in directia corecta a unui stat democratic.

Ceea ce nu inteleg  este de ce DC News(probabil prin Bogdan Chireac,nu stiu,  dar el este editorul senior al ziarului a tinut neaparat sa arunce o mica „bomba” la capatul acestei stiri:

„Vizita lui Trump ar sublinia interesul strategic deosebit pe care America înțelege să-l acorde României. În organizarea vizitei, un rol important îl vor avea Guvernul, dar și președintele Camerei Deputaților”.(https://www.dcnews.ro/pre-edintele-donald-trump-a-teptat-in-romania-la-sfar-itul-lunii-mai_538291.html)

Cine dracu poate  crede asa ceva? Cum sa fie Dragnea cel ce organizeaza vizita lui Trump. Posibil    sa fie Presedintele Iohannis,in nici un caz Dragnea si Grindeanu…. Sa fim seriosi si cu picioarele pe pamant si fiecare sa-si vada lungul nasului…. …. „Bomba” a fost aruncata insa si multi  o vor lua in brate….Regret pentru ei…..

Reclame

Un gând despre “Alta „bomba” de presa: Dragnea il aduce pe Trump in vizita in Romania….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s