Un ins care strica orice poza de grup…Caderea libera a unui partid


Dan Tapalaga:”Orice analiza serioasa despre viitorul PNL trebuie sa inceapa obligatoriu cu poza postata saptamana trecuta de Raluca Turcan de la reuniunea PPE din Malta. Acolo, langa Klaus Iohannis, veti observa in imagine un personaj cu mainile spanzurand nefiresc in fata, strivit parca intre usile de la metrou. Eroarea estetica poarta semnatura lui Cristian Busoi. Tin sa va reamintesc numele lui deoarece oricat de des apare la televizor reuseste mereu sa treaca neobservat. Busoi dispune insa de o calitate politica letala: strica orice poza de grup. Prin realegerea sa in functia de presedinte PNL Bucuresti, a  mai dat o lovitura de imagine de pe urma careia liberalii nu-si vor reveni prea curand. „(http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-21707516-mainile-lui-busoi.htm). Textul lui Dan Tapalaga  este  antologic,sumbru,prevestitor pare,poate fi,  ultimul mars sau marsul funebru al PNL….. Este chiar   dezarmant sa vezi un partid care se detoneaza sistematic,cu o voiosie si o nepasare a distrugerii absolut dementiala…  Un partid care are si la ora asta  lideri de  prima clasa care prefera sa stea in randul doi la cutie,parand absolut dezinteresati de ceea ce se petrece in partid… De bine de rau acest partid a  avut presedinti pe Radu Campeanu,Mircea Ionescu Quintus,Valeriu Stoica,Theodor Stolojan,Calin Popescu tariceanu,Crin Antonescu ….  La randul lui PDL a avut presedinti de anvergura dintre care amintesc pe Emil Boc….

Si este posibil  ca PNL sa  ajunga pe mana lui Cristian Busoi……

Nu stiu ce furie oarba impinge lucrurile spre un asemenea deznodamant….. dar  nu cred ca Presedintele Iohannis este  total  a-politic in acest caz….. Iohannis pare a  da senzatia ca   impinge pe ntanarul Busoi  spre treapta inalta.Este posibil msa nu fie asa.S-a mai gresit odata  cu numirea  Alina Gorghiu in PNL….

Oricum  mergand cu lideri gen Cristian Busoi este posibil ca la alegerile viitoare PNL sa nu intre in Parlament. Si sa devina istorie asa cum a devenit PNT-CD.

Avertismentul meu este sumbru   dar este unul facut cu gandul ca cineva din acest partid (care de fapt ingloberaza doua partide mari ) sa se trezeasca pana nu este prea tarziu…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s