Fiecare cu Polivalenta lui…..Circ jenant la Timisoara


Se zice ca in planurile Companiei Nationale de Investitii(CNI) ar fi prinsa si  realizarea unei Sali Polivalente de 16 000 locuri la Timisoara. Chiar cred ca undeva in planurile   CNI este cuprinsa ca titlu si fara previzibile alocari de fonduri amintita sala…. Ar fi o bucurie pentru banateni sa se faca…. Investitia este prinsa in Programul CNI(pe  trei sa cinci ani) insa nu se stie cand se va face…. Dar  desi  in privinta ei  sunt foarte multe semne de intrebare, in Timisoara- prin presa- se desfasoara un circ jenant. Nicolae Robu  vrea ca Polivalenta sa fie in complexul sportiv „Dan Palitisanu”,presedintele Consiliului Judetean(Dobra)  vrea sa se construiasca la Giroc.Giroc este comuna de la marginea Timisoarei  ajunsa sau care va ajunge  cu timpul cartier al orasului…. Ma intreb de  ce la Giroc pana la urma si nu la Nadrag….Stiti unde este Nadrag-ul…. Va dau un indiciu …Acolo se fabricau renumitele cuptoare de bucatarie „Vesta”…..

De ceva vreme se poarta un razboi la vedere intre cei doi…. Vorba romanului ei nu au dupa ce bea apa( a se citi nu este alocat nici un sfant) dar se bat pe amplasamente…. Totul  sta in nenorocita de lupta electorala….. care sa aduca mai multe puncte intr-o viitoare „batalie”…. Mie imi pare doar un circ  jenant si ieftin si dus de oameni care nu  au nici pe departe ceea ce s-a numit spiritul Timisoarei….. Cu astfel de   conducatori Timisoara ramane  sau coboara  tot mai mult in randul oraselor de mana a doua… Imi pare rau sa o spun…. Dar  din 1990 incoace autoritatile de la Timisoara si guvernele ce au trecut n-au fost in stare sa faca o investitie rezonabila si de oarecare amploare,mai exact sa construiasca o cladire spre folosul  locuitorilor….Imi aduc aminte  cat de jenanta a fost situatia  din anii ’90 cand un oras ce avea pretentii nu era in stare sa asigure o cladire pentru Consulatul german abia infiinbtat….

Asa ca ar fi cazul si momentul ca si Robu si Dobra sa  se linisteasca…. Nu va vedea Timisoara prea curand o Polivalenta ….. Grindeanu nu este in stare sa  ajute si sa decida la asa investitie….

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s