Sa arunci o tara intreaga in aer pentru a te salva.Si,este benefic momentul zero?


Asa se poate interpreta din punctul  de vedere al romanului obisnuit dar si informat actiunile  intreprinse de  echipa Dragnea-Tariceanu adica  alianta PSD-ALDE asupra Justitiei…. De la inceputul guvernarii asistam la un sir de actiuni  fie pe calea guvernului fie mai ales  prin Parlament de a schimba  legi,codurile penale, a  legifera noi legi  toate parca facute cu scopul de a   salva o mana de politicieni aflati vremelnic la putere…. Evident  ca PSD si aliatul ALDE sunt la carma dar  sunt la carma  unei tari  din UE, una din cele 27 si ca  ar trebui sa primeze  regulile europene in ceea ce priveste  coruptia… Cei din PSD-ALDE fac orice  ca  sa  salveze pe cativa dintre ei.care au probleme cu Justitia … Jocul cu legea gratierii  din Senat,intoarcerea brusca a capilor Dragnea si Tariceanu   indica  destule  elemente  in acest sens.Odata ca se doreste clar  o salvare a  unora.A doua ca presiunile care se fac la nivel de UE pentru  continuarea luptei contra coruptiei sunt  neasteptat de puternice si nu ajung la urechile publicului larg. Populatia afla  doar ca Dragnea si Tariceanu s-au intors brusc   cu privire la legea   gratierii…. Nu afla sau nu banuie ca nu este o intoarcere venita din recunoasterea  greselii facute de cei doi si partidele lor. Vine din presiunile uriase   facute de  diversi  lideri ai UE.Poate si din partea SUA dar de aici semnalele sunt mai  putin  stiute si se petrec la nivelul emisarilor. Nu a avut loc, nu are  o intalnire  Trump-Iohannis in viitorul apropiat dar emisari circula destul de des la Bucuresti. Aflam din cate o stire izolata  ca a fost vizita unui demnitar american. Si atat. Emisarii americani vin in Romania  si transmit  punctul de vedere al guvernului american .Fara indoiala ca asa se intampla.In spatele usilor inchise se petrec multe .

S-a vorbit- a facut-o deschis Traian Basescu si au lasat  pe surse  sa transpuire ideea, Dragnea si Tariceanu- despre „momentul zero”. Pe scurt sa  iertam/gratiem tot si de aici incolo  oricine  calca pe bec sa plateasca fara nici o discutie.

O ideea proasta. Pentru ca aduce scaparea celor ce au devalizat/incercat sa schimbe fata  Romania/Romaniei …  si nu ofera nici o garantie ca  aceeia care vin nu vor forta nota sa faca la fel…. Romania nu are nevoie de un moment zero.Romania are nevoie de  continuitate. Ceea ce  a intrat in malaxorul Justitiei  sa mearga mai departe…. Cei care mai calca pe alaturi  sa pateasca la fel…. Nu povesti de scoala primara cu momentul zero …adica pana aici am fost corupti, sa iertam si din secunda urmatoare sa „scalpam” pe orice nou venit.

Nu…..”scalpeaza-i” si pe cei vechi si pe cei noi….

Numai Dumnezeu,cel Mare si Bun, poate sa ierte….

Aici,  pe plan social trebuie sa existe Justitia….

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s