Ce se ascunde in spatele unei declaratii


Nu sunt un „fan” Misu Negritoiu,fost pana joia trecuta (11.05.17) sef al Autoritatii de Supraveghere Financiara(ASF)….Zi cand a fost demis de Parlament cu un vot covarsitor:238 la ZERO.

Parlamentarii au incercat demult sa-l demita pe Negritoiu.Au reusit abia  acum cateva zile…. Omul   este un profesionist in dpmeniul economic. A absolvit „Comertul Exterior” la ASE intr-un timp cand la aceasta facultate  erau zece-cincisprezece candidati pe un loc la admitere.

A lucrat in  intreprinderi de comert  exterior apoia condus diverse Consilii si Comitete din perioada tranzitiei pentru ca in 1996 sa-l gasim parlamentar   intrat pe listele PDSR.

.Demisioneaza  din Parlament dupas cateva luni si  ajunge director la Banca ING….

Apoi  este numit  in 2015 Presedinte la ASF.

Nu are avere  mosita peste noapte,nu are afaceri….

Declaratia lui suna exact si clar ca o lovitura de maciuca pentru  politicienii de azi(citez din mermorie):” Prefer sa fiu demis de Parlament (de la conducerea ASF-nn) decat sa fiu anchetat de DNA”

Cine vrea sa inteleaga,intelege…Cine nu, se bucura ca prostu’ ca a mai dat Parlamentul cu unul de pamant pentru ca  ne-a „jecmanit” pe noi romanasii de rand dar cu pieptul de arama, cu primele de asigurare  mari,”colosale”…Realitatea este ca Negritoiu a condus ASF exact in litera legilor care  guverneaza aceasta Autoritate….

Si ca politicienii ar fi dorit, de dragul voturilor, sa usureze viata romanasilor de rand cu prime mai mici, populiste…. Si Negritoiu n-a vrut sa faca asta cu mana lui,adica sa incalce legea….. Legea trebuie schimbata de  cel ca a facut-o si a aprobat-o…..

Sigur o ducea bine la ASF Negritoiu dar  sa subliniem  ca a preferat sa plece decat sa ajunga la DNA…

Subliniem acest lucru…. Este foarte imporrtant….

 

Anunțuri

2 gânduri despre “Ce se ascunde in spatele unei declaratii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s