Un subiect fals:arhiva SIPA.ACTUALIZARE


Si adaug imediat  citandu-l pe Dan Tapalaga:

„Cei care au pus acest subiect fals pe agenda publica vor sa sugereze ca s-au folosit informatii compromitatoare din arhivele SIPA pentru a controla magistratii dupa 2005, ca anchetele procurorilor si sentintele judecatorilor sunt grevate de un mare semn de intrebare. Scopul este compromiterea in ochii publicului a intregii lupte anticoruptie din ultimii 10 – 12 ani.

Este una din cele mai perfide, ticaloase si josnice atacuri la adresa intregului sistem de justitie, care le-a facut coruptilor din presa si politica viata un iad in ultimii ani. Nu si pe vremea cand SIPA functiona din plin, iar magistratii nu erau liberi, ci controlati de oamenii PSD: Nastase, Stanoiu sau Voicu.”(tot textul aici:http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-21783361-cum-asistat-primele-masuri-securizare-arhivei-sipa.htm)

Acest subiect este unul inventat de cei de la Antena 3 si Romania T V , plus  alte organe de presa  care „joaca” pro PSD,inventat ca sa acopere cu o perdea, marea restauratie care se pregateste in Justitie  de catre PSD-ALDE.

Trebuie sa intelegeti ca este bizar ca la 12 ani  de la inchiderea ei ,dintr-o data  arhiva SIPA  devine subiectul principal al  acestor zile……

Nu  cred ca  aceasta arhiva sa cuprinda ceva despre Basescu…..

In ritmul in care merge PSD cu restauratia…. ma astept ca alegerile prezidentiale  din 2009 sa fie declarate nule si sa avem parte  de alte alegeri….. Ce facem cu Iohannis? Este problema PSD a lui Dragnea, Nicolicea si ceilalti ….. nu a mea…..

 

 

ACTUALIZARE-25.05.2017: Judecatorul Cristi Danilet demonteaza aberatiile propagandei  PSD cu privire la arhiva SIPA.Cititi aici:http://www.comisarul.ro/articol/judecatorul-cristi-danilet-postare-incendiara-desp_888619.html

Reclame

Un gând despre “Un subiect fals:arhiva SIPA.ACTUALIZARE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s