Cand „sare” Grindeanu la beregata lui Dragnea?


In stilul arhicunoscut al PSD au aparut semnele  ca se pregateste debarcarea lui Grindeanu. N-as fi asa de sigur,guvernul n-a facut greseli mari (afara de celebra OUG 13)  masurile luate au fost rationale si pe linia  unui echilibru economic necesar a fi mentinut. Nu poti sa te arunci prosteste  si sa te tii de un program de guvernare(al PSD) care nu bate nici cum cu realitatea.

Cruda,crunta…..

Pentru ca lipsesc banii…..

Cele doua purtatoare de  cuvant ale PSD-ma refer la primarul Gabriela Firea si  ministrul Olguta Vasilescu se  rastesc  voalat  sau mai putin la premierul Grindeanu   ca trebuie respectat  din „scoarta in scoarta ” programul cu care PSD a castigat alegerile.Amintesc asa de amarul(nu amorul!) artei ca PSD a castigat  alegerile  fiind votat de 18% din populatia cu drept de vot..

Gabriela Firea :”Am castigat pe un program de guvernare care trebuie respectat ad literam. Nu oamenii din Guvern raspund, ci noi ca partid.”(sursa http://www.hotnews.ro)

Ce te faci cand rezulta clar  ca programul tau de guvernare n-a fost realist,ca este o insiruire de promisiuni care suna bine dar n-au baza economica….? Ca sunt( o parte!) numai niste promisiuni electorale cu care cei 18 % s-au „imbatat” iar ceilalti scarbiti nevoie mare n-au venit la vot?

Cat priveste raspunderea  ea  vine si la partid dar si la Guvern. Ba mai degraba, la Guvern. Amintesc ca Guvernul Boc a  patimit (si primul minstru Boc personal) pentru masurile dure de reducere a salariilor luate cand nu se mai putea altfel…. Nu PDL si nici (mai ales) PNL si PSD) de pe urma  caror pomeni electorali(si a  economiei care duduia prost)  a fost nevoit Boc sa ia masurile respective….

Asa ca  retorica  Gabrielei Firea este una electorala, care nu tine…..

Chiar nu tine ….

Poate la neavizati…..

Guvernul este cel ce raspunde…… material,penal cum vreti…… Abia apoi PSD la un eventual vot….

Oameni in care cred(si care-l cunosc bine pe Sorin Grindeanu!) m-au asigurat la nedumeririle mele legate de bataia de joc a lui Dragnea  fata de  Prim -ministrul Grindeanu -de imediat  dupa  instalarea Guvernului – ca va veni o vreme cand Grindeanu va „sari” la beregata lui Dragnea…. Ca-i va plati cu varf si indesat  mojiciile facute de  teleormanean……

Este prea tarziu?

A intrat  Grindeanu in malaxorul  PSD?

Si-a calculat gresit pasii?

Sau  este in „grafic” si  va „sari”  la beregata lui Dragnea?

Ne vom lamuri curand……

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s