Trump are dreptate


Ma alatur  lui CTP(Cristian Tudor Popescu) si spun ca  Europa si Marea Britanie si SUA ar trebui sa  taie raul de la radacina adica sa loveasca direct in  miezul central al ISIS in Siria si  Irak si sa nu se  multumeasca doar a incasa. Dezmembrarea ISIS si  ajutorul dat  tarilor respective   in a instaura un regim fortat  democratic chiar daca aparent cu nunate dictatoriale ar trebui sa fie obiectivul  tarilor  numite global Occident.

Raul a fost facut prin admiterea haotica inb Europa  a  sute de mii de imigranti  din zona Orientului Mijlociu care  pe langa cei manati de nevoi firesti cuprind si destui  militanti  ISIS. Care  asa ca din senin dau cate o lovitura  mortala democratiei occidentale si  linistii tarilor nrespective. A fost Franta, Belgia, Germania (mai izolat) si   recent Marea Britanie. Un atac sangeros la Manchester, altele doua la Londra.Toate  lasate cu morti si zeci de raniti. Cel mai recent  a fost atacul din noaptea de 2 spre 3 iunie 2017   de pe London Bridge. Scenariul  usor diferit.O camioneta  patrunde pe pod,  din ea coboara  niste persoane care incep sa injunghie trecatorii aflati la ora aia pe pod…. In centrul Londrei  pe un pod  vizitat…… Atacurile teroriste se pretrec in locuri   populate,imaginatia acestora  depaseste  limitele si Occidentul incaseaza….. Ca un sac de box  in care se cara pumni cu nemiluita….Sau ca un boxer aflat  in perioada de  asteptare,adversarul loveste si el nu poate  prezice unde……. si se misca pe ring ca o musca beata…. Va fi   adus in starea de groggy?

Presedintele Trump a  cerut mai demult atacuri  directe  asupra bazelor ISIS din Orientul Mijlociu,atacuri care sa incerce sa taie raul de la radacina… Corul „umanitar” al tarilor din Occident si al Rusiei sub umbrela ONU au sarit in sus…. Vai, pierderi de vieti omenesti nevinovate in respectivele zone. Se uita ca o operatie mlitara oricat ar fi ea de bine pregatita(  nu poate fi chirurgie),lasa si  pierderi colaterale pe care desigur le deplangem. Problema este acum in a alege: sa traiesti in teroarea abia mascata cu care se indoapa  zilnic cei din Occident sau sa incerci  sa curmi acolo unde pleaca raul ?

Intre timp Merkel principala autoare a  sosirii fluxului masiv de imigramti din tarile Orientului Mijlociu catre  Europa…. o scalda  nemteste…..  Si ca suntem umanitari si ca n-ar fi trebuit sa    ajunga atatia in Germania…Intre aceste doua dileme  teroristii lovesc si  fac sa tremure din toate incheieturile civilizatia falnica a Vestului…. Occidentul   sufera de orbul gainilor alimentat continuu de  o serie de marxisti,stangisti si de alte confesii politice ce duc spre tata Marx  si care propovaduiesc „pacea” ,”buna intelegere” intre popoare si alte sloganuri goale de orice continut dar bune ca texte uneori chiar de muzica rock.  Occidentul a  scapat ca prin urechile acului de  o infrangere majora in calea islamizarii sau „ocupatiei” in Egipt. A fost nevoie de interventia ferma a Pentagonului ( a generalilor americani care conduc destinele militare ale SUA) ca acolo sa fie sprijinita armata(armata egipteana) si in Egipt sa se instaureze cu forta un regim  militar dar de un islamism  moderat… Si in Egipt este relativa liniste,in Egipt  mai apar „revolte” ale unor grupari teroriste dar grosul populatiei  isi vede de treaba dincolo de „Fratii musulmani”  care  erau cat pe ce sa transfome tara in al doilea Iran(cu mult mai rau decat  acolo…..)…. SUA s-a trezit la timp a ajutat armata egipteana si echilibrul  s-a realizat.  Mubarak fostul sef al statului isi atinsese limitele trebuia sa plece dar am scris inca de atunci ca solutia este o alta dictatura militara…. A venit generalul Sissi si lucrurile au  fost mentinute in echilibru…. Asa zisa „primavara araba” a fost o miopie crasa  a Occidentului si  a lasat urme grele  transformand unele tari intr-o colectie de triburi care se bat  ca orbetii.  Libia este cap de afis…. Dictatorul Gadafi a plecat si-n urma  a ramas doar haosul si intoarcerea la practici si organizari   vechi  de ev mediu…..

Problema este sensibila  acolo in Orientul Mijlociu   si de acolo vin amenintarile asupra Europei….

Trump are dreptate !

Oricat stramba din nas toti  intelectualii de doua parale   marxiste din Europa.si odata cu ei  publicul larg care este anesteziat de/cu  aceste manipulari.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s