„Daca nu-i luam (noi) gatul…..”.PSD la rascruce…..


Ce se intampla in PSD inseamna reglare de conturi. Reglare de conturi intre „gasti”…. „Gasca” Sudului  aflata trup si suflet in jurul lui Dragnea si cealalta gasca-mai rationala,mai  apropiata de un mod  sa zicem european de a  face politica- pe care sa o numim „gasca” Nordului. Il includ aici pe Sorin Grindeanu,pe Ioan Rus si Vasile Dancu sau Mihai Chirica.

Aflati la pupitre sudistii lui Dragnea  „rup” tot ce le iese in cale fara a tine seama de doctrine,de legi, de democratie. Au ajuns la putere si joaca „exemplar” in jurul liderului Dragnea. Stiu ca este o lupta de ori-ori.daca pierd ….. se pierd cu totul si in 24 de ore nu mai  aude nici dracu’ de ei. Daca castiga e la fel de rau pentru restul   doar ca  faza de metastaza in care este partidul  se va mai prelungi o vreme….. Constat ca   echipa Ponta si chiar Victor Ponta a fost  o „copilarie” fata de echipa lui Dragnea.

Amploarea  reglarii de conturi este sintetizata bine de Paul Stanescu lider PSD Olt care,   scrie  comisarul.ro(http://www.comisarul.ro/articol/noapte-agitata-la-varful-psd!-grindeanu-va-fi-excl_891901.html),i-ar fi spus   lui Dragnea:”„Dacă nu-i luăm gâtul azi, mâine ne belește el pe noi!”

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s