Nu este nici un scandal la DNA.Unii vor sa faca scandal in jurul DNA! ACTUALIZARE


Prea multi datatori cu parerea pe la televiziuni ….. in privinta DNA.

De aceea va invit  sa    citim o  pertinenta si autorizata   punere la punct a Procurorului General al Romaniei ,Agustin Lazar,  pe subiect:

Sugerati dumneavoastra ca exista scandal in DNA. Scandalul este in jurul DNA. (…) Eu va asigur ca DNA este o structura de elita a Ministerului Public, in care UE a investit bani multi, cu un corp de elita. DNA isi va clarifica in zilele urmatoare toate problemele. Scandalul este produs, nu dezinteresat, de anumite canale media care isi doresc oprirea luptei anticoruptie. Faptul ca cineva a gresit nu inseamna in DNA tensiuni. Acel cineva va fi gasit si lucrurile se vor clarifica.”(sursa:www.hotnews.ro)

ACTUALIZARE:Si mai departe o analiza la fel de pertinenta a Ioanei Ene Dogioiu pe http://www.ziare.com din care citez:

„Eu nu spun ca doamna Kovesi si DNA sunt intruchipari ale perfectiunii sau sfinteniei. Nu exista asa ceva. Si Laura Kovresi, si DNA au comis si erori. Dar nu pe ele le platesc. Ceea ce platesc este eficienta. Daca LCK si DNA pactizau, nu am nicio indoiala ca aveau o viata linistita. Si pentru ca nu au pactizat trebui distrusi.”.

Ajungem la  unul din punctele cheie a acestei „cruciade” schioape: Laura C.Kovesi si DNA n-au pactizat! Adica n-au facut acceptat sa se scalde in mocirla lenesa si   surdina    pe care ar vrea-o mai toti politicienii…. De ce nu striga impotriva DNA un  intelectual care-si vede de   cariera lui sau un inginer /economist care trudeste  prin firmele multinationale….. Pentru ca n-au de ce sa le fie frica de DNA,pentru ca sunt de acord cu ce face DNA.Politicienilor le este frica de DNA si o vor  pusa cu botul pe labe!

Textul Ioanei Ene Dogioiu aici:http://www.ziare.com/laura-codruta-kovesi/dna/dna-atacul-cartitelor-ce-e-in-spatele-marilor-minciuni-1472053

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s