Cand filmul devine viata.Roberts si Gere


Citesc  undeva,  trimis    la un link care umbla aiurea pe net,  ca Julia Roberts si Richard Gere traiesc acum o frumoasa  poveste de dragoste.

Adevarata.

El 68 de ani,ea 49 de ani. Si unul si altul au fost casatoriti,ba Julia are din mariaje anterioare 3 copii.

Cei doi au format un cuplu   formidabil in filmul „Pretty Woman”  lansat  in 1990 si  vizionat de sute de milioane de  spectatori. O poveste de dragoste -in film- inspirata de un caz real,un fel de cenusareasa(prostituata  ca sa fim reali!) ce cucereste  inima unui „print”.Filmul este unul clasic,mediu dar traieste prin interpretarea   de mari actori  facuta de Roberts si Gere.

Cei doi  au un  un farmec aparte, poate erau indragostiti -in secret-unul de altul inca de atunci….Altfel nu ar fi iesit   cele cateva scene absolut memorabil  jucate.Nici nu cred ca ar fi reusit daca nu  „puneau” ceva de la ei in acele scene,fiecare in parte si fara sa marturiseasca celuilalt.

Actrita avea  cand s-a facut filmul 22 de ani,Gere  41 de ani.  Poate  s-au simtit atrasi  unul de celalalt inca de atunci cand Cel de Sus i-a „intalnit” . Dar Julia era prea tanara si Richard a  ezitat sa dea curs  semnului primit.sau semnul primit era sa mai astepte…. Se intampla multe cand   fata de care te simti atras are numai 22 de ani.  Viata  abia incepea pentru ea si  firesc sa fie atrasa  de altele si altii dupa ce mirajul  filmului(filmarilor) a trecut. Si Richard a asteptat. Daca este sa fie atunci va fi. …..

Dupa 25 de ani -in 2015- cei doi se intalnesc  pe platorile unei televiziuni la un show  dedicat   implinirii cifrei aniversare  inainte pomenite de la lansarea filmului.  Declicul s-a produs,ceea ce era evident intre cei doi de atunci din 1990 s-a  devoalat  si a aparut  dintr-o data normal si firesc. S-au indragostit,sunt impreuna..

 

Viata a batut filmul?

Nu! Filmul a devenit viata……  La finalul filmului  cei doi pleaca impreuna. Drumul este lung si dupa atatia amar de ani  gasesc fara nici un fel de  plan si fara nici o fortare si impotriva  piedicilor  vietii ca locul lor este impreuna.

Imi plac povestile si   v-am scris despre  cei doi  ca si cand as spune o poveste.

Este posibil ca stirea sa fie doar una de can-can, asa cum fac deseori americanii  ca sa creasca audienta si interesul….

Daca  stirea este adevarata?

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s