„Iohannis pare mai gol decât nudul unei dame ieşind din mare noaptea….. „


Situatia pare fara iesire pentru Presedinte.

I se cere  sa nu desemneze al treilea premier PSD-ist. Altfel  cei ce cred in el vor spune la revedere.

Daca refuza desemnarea il asteapta  suspendarea….. Suspendarea care  vine prin toate cele ce le sunt PSD-ului la indemana cu toate cele ce sunt impotriva,institutii in  sau la mana PSD,parlament ostil si controlat de  Dragnea……

Suspendarea va fi o saptamana, o luna cel mult dar este suficient pentru PSD si Dragnea sa treaca tot ce este de trecut/modificat in materie de legi….. Revine(asta este sigur!) si constata ca este  un presedinte cu  „mainile legate”….

Ce solutii  are Presedintele Iohannis?

„….greu e să se depisteze soluţii practicabile. Şi constituţionale.”.”Iohannis pare mai gol decât nudul unei dame ieşind din mare noaptea şi constatând că i s-au furat sutienul, chiloţii de baie şi toate celelalte haine de pe o plajă pustie. Constituţia nu-i oferă prezidentului nicio ieşire elegantă. Nici una mitocănească”afirma Petre Iancu( adevarul.ro/news/politica/se-intorc-romanii-stadiul-popor-vegetala-1_5a5de5eddf52022f758ff210/index.html)

Anticipate? Este o solutie….dar cine garanteaza ca sunt corecte…..?

Poporul? Ce face  poporul protestatar?

Unde sunt cei 600.000 din februarie trecut?

Petre Iancu (  din care am citat si  in titlu)  continua  analiza  amara( adevarul.ro/news/politica/se-intorc-romanii-stadiul-popor-vegetala-1_5a5de5eddf52022f758ff210/index.html):

„Ce l-ar putea oare opri pe Liviu Dragnea, care a mai furat sufragii în trecut, să se prevaleze de controlul asupra tuturor instituţiilor statului, de la Parlament, Guvern, Ministerul de Interne, Preşedinţie (cea preluată, după o eventuală suspendare a lui Iohannis, de către C. P. Tăriceanu) şi până la CCR să-şi facă de cap cu voinţa unei naţiuni ale cărei interese a dovedit în repetate rânduri că-i sunt indiferente? De pilda când a declanşat criza guvernamentală iscată de demisia lui Mihai Tudose în chiar ajunul vizitei la Bucureşti a premierului nipon Shinzo Abe? 

Şi unde sunt cei 600 de mii de manifestanţi de acum un an? Pentru studenţi aud că nu e „fun“ să iasă. Alţii-s sătui de politică. Ori aşteaptă, iresponsabil, ca Dragnea şi PSD-ul să ducă mai întâi ţara definitiv de râpă, înainte de a ridica un deget. Iar unde nu domneşte lehamitea sau neghiobia şi manipularea, guvernează necesităţile economice şi se pleacă din ţară.

S-a murit degeaba? S-a sperat şi s-a luptat inutil? Se întorc românii la stadiul de popor vegetal? Sau îşi recuperează demnitatea şi insistă să reziste?”

 

4 gânduri despre “„Iohannis pare mai gol decât nudul unei dame ieşind din mare noaptea….. „

  1. Degeaba! Sunt complet derutat și nu mă trezește nimeni! Toți deștepții (DEȘTEPȚII nu ”deștepții”) și-au făcut plinul și îi doare în c_r de lume. Unde-i opoziția, unde-i societatea civilă??? Ar trebui să mobilizeze lumea în stradă, să-și asume acțiunile. Niște suficienți!!! Ce așteaptă? Îl lasă pe Johannis să rezolve totul ca apoi să spună că e un nimeni. Nu se vede că PSD-ul lucrează din umbră cu cei mai malefici specialiști din inteligența comunistă, securistă și KGB-istă? Bobby Fischer, Karpov sunt mici copii pe lângă acești strategi ai răului.

    Apreciază

Lasă un comentariu