Cineva trebuie sa le spuna germanilor adevarul…..


Cei peste un milion de imigranti primiti la sanul  Germaniei in 2015-2016  au facut,fac destule rele. Cancelarul Merkel continua sa prezinte „miscarea” ca una  pur umanitara desi rezultatele  pe toate planurile sunt dezastruoase. Imi aduc aminte de  lacrimile si  celelalte  cu care unii  locuitori ai Germaniei asteptau  sosirea imigrantilor,  de la termos cu ceai si pachete de mancare pana la  hainute  pentru copii….

Cand colo  armata de imigranti  in loc sa multumeasca  cerului fata de bunatatea naiva cu care-i primeau  nemtii, au  trecut la acte mai barbatesti,mai lumesti care au culminat cu destrabalarea colectiva din  noaptea dintre ani  petrecuta la Koln,pe malul Rinului( ca sa fie mai romantic si mai apasator pentru judecata istoriei)

.Intre timp  parte dintre germani s-au trezit,au sesizat ca  brigazile de imigranti  sositi nu au de gand sa munceasca  ci sa fie un fel  de post moderni pe care-i intereseaza sexul, sa nu munceasca si sa fure….Sunt si migranti  care si-au vazut de interesul lor dar  procentul  covarsitor  nu si-a gasit locul. Crestin democratii din Bavaria au atras atentia  asupra  fenomenului,si ajunsi in guvern,  vor sa puna capat migratiei. Merkel a sarit ca arsa  s pana la urma  se asteapta o hotarare comuna la nivelul UE. Donald Trump nu se sfieste  sa spuna germanilor adevarul  fara volte si   preumblari despre  liberatatea de circulatie,democratie si alte sintagme sau cuvinte care sunt golite total de sensul originar in gura liderilor UE.

Donald Trump: „Poporul german se întoarce împotriva liderilor săi în condițiile în care imigrația zguduie coaliția deja fragilă de la Berlin. Criminalitatea în Germania este în creștere mare. Marea greșeală făcută în întreaga Europă este că au fost lăsate să intre milioane de persoane care au schimbat cultura lor atât de puternic și de violent!”.

„Nu vrem ca ce se întâmplă cu imigrația în Europa să se întâmple la noi!”,

(sursa;hotnews.ro)

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s