„Lupta pentru neatarnarea neamului si eliberarea de sub jugul statului paralel”


Vom fi ai lui Caragiale pentru  inca multa vreme….. Facem sau nu facem  ceva pentru asta,nu conteaza…. Mare parte dintre romani au  in sange,in dat ceva din esenta mitocano-balcanica descrisa,extrasa genial de Caragiale. Simbolul tradarii a lucrului pe la spate…. A eternei scrisori pierdute…. „Scapate’ asa din greseala.

Valiza cu documente  ale TELDRUM  „gasita” undeva  in Teleorman exemplica perfect acest lucru.  Evident ca a pus umarul la asta  cineva din servicii….. Dar orice tara democratica are nevoie de servicii.Care-si fac meseria  mai bine sau mai rau,dar care sunt necesare….

Mi s-a parut   interesanta   fraza cu care un ziarist a comentat  „gasirea” valizei si care am citat-o in titlu…. Ea explica sintetic”lupta”/scenariul  dusa/dupa care lucreaza de  doua trei posturi de televiziune si care lupta/scenariu  tot cauta Dragnea si ai lui sa o tina „treaza”.

Este o mizerie in care  intra multi romani,eternii pensoinari ai mintii dintre romani care stau lipiti de sticla televizorului.

Nu va speriati,mediul de afaceri merge  bine in Romania si  nu tine cont de aceste eterne scrisori pierdute sau scenarii…..O parte dintre romani isi vad de viata de zi cu zi  fara sa tina cont de „neatarnarea neamului” sau de jugul(inexistent) al statului paralel…

Dragnea si ai lui vor cadea curand…… Nu uitati ca de la 1 ianuarie 2019 Romania  are Presedintia  Consiliului UE. Si asta nu poate fi facuta cu Dancila,Dragnea,Stefanescu,Badalau,etc,etc,etc…

Un gând despre “„Lupta pentru neatarnarea neamului si eliberarea de sub jugul statului paralel”

Lasă un comentariu