Un editorial apasat si inflamant


Horia Ivanovici( directorul revistei si site-lui „Fanatik”) scrie un editorial apasat,inflamant si corect despre situatia carantinarii  echipei de fotbal FCSB….

Editorialul  transcende   sportul, nu este numai despre fotbal ci despre Romania   de zi cu zi unde unii respecta legea si altii, smecheri,  trec ….pe langa ea….. Sau cu alte cuvinte,noi prostii respectam legea(in cazul de fata masurile stabilite in lupta contra COVID 19) si altii ( „solizi” si increzatori in ban)  le fenteaza.

Cazul  intrarii in  carantina a  echipei FCSB trebuie imediat rezolvat si vinovatii aspru pedepsiti.

Horia Ivanovici:

„Vă dați seama, ce rușine! Îți trebuie lămâie multă să reziști în aceste vremuri… Mor oamenii pe paturile de spitale… Măi, hoitarilor, mor românii ca niște câini, se sufocă și zgârie tăblia patului bătrânii la Terapie Intensivă, infectații sunt abandonați pe culoare fiindcă nu mai sunt locuri, disperă mame și tați, copiii își pierd bunicii și frații, în fiecare zi câte o dramă neștiută cutremură țărișoara asta, iar Arafat, Ministerul Sănătății și ceilalți responsabili fac o ședință de urgență doar ca să salveze pielea FCSB-ului…

Ce mizerie națională! Ce dezamăgire! Iar plutind peste, „he, he, he”, râsul isteric al lui Gigi Becali, de toți și de toate. Halal conducători, halal țară… Nu știu, sincer, dacă ne mai vindecăm vreodată!”

Tot textul aici:https://www.fanatik.ro/horia-ivanovici-carantina-fcsb-gigi-becali-raed-arafat-dsp-bucuresti-19410080

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s