Invazie de piste pentru biciclete prin PNRR și… un comentariu amar


Din zece știri care apar în ziare cel puțin trei fac referire la investitii prin PNRR și fiecare din aceste știri anunță că se vor construi(pe lângă alte obiective….și zeci/sute de piste pentru biciclete.

Ziarul http://www.debanat.ro ne anunta un proiect prin care se vor construi 1800 km de piste pentru biciclete întins pe patru judete:Arad,Caras-Severin,Hunedoara și Timiș.Valoarea proiectului este de 140 milioane de euro,bani alocați prin PNRR.

Textul aici:https://debanat.ro/2023/03/proiect-de-cicloturism-in-vestul-tarii-de-140-de-milioane-de-euro-vor-fi-1-800-kilometri-de-piste-pentru-biciclete-intinse-pe-patru-judete_389253.html

O,Doamne!….îți vine sa exclami….

Pute (o sa putâ) Romania de piste pentru biciclete.

Ma opresc aici și las sa citiți comentariul dur al unui cititor care semneaza cu pseudonimul:”priorități cardinale,capitale&supreme” în același ziar:

„piste de biciclete ca pe valea Loarei avem, ne mai trebuie castele, canale și economie ca le ei! Dacă punem la socoteală că avem manele, iar ei n-au, îi vom depăși!E reconfortant să citești cum cade câte o bancă mare internațională pe săptămână, să te uiți cum cresc săptămânal prețurile alimentelor, dar biciletele … bicicletele și pistele de biciclete sunt neprețuite! La o adică, dacă nimerești un pâlc de ștevie lângă pista de biciclete poți să și iei prânzul în spiritul Green Deal!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s