O analiza rudimentara….. Simtiti nisipul printre dinti cand o cititi?


Violeta Alexandru  a fost numita (aleasa de forul executiv  al PNL) pentrru postul de presedinte interimar al organizatiei Bucuresti.  Numirea a fost transata in defavoarea lui Rares Bogdan fostul jurnalist  ajuns europarlamentar si care dincolo de povesti a tras efectiv PNL   si a adus procente bune partidului  la ultimile alegeri……  Ludovic Orban si cei din jurul lui nu se dezmint.Sunt tematori,inotatori in oceanul fricii si departe de  ceea ce inseamna  conducerea unui partid care este in opozitie(totusi)….

De tot plansul mi s-a parut analiza rudimentara facuta de cei din conducerea PNL  si care a stat la baza  numirii Violetei Alexandru la conducerea (intermara) a organizatiei PNL Bucuresti. Cititi:

„Rareş Bogdan aduce voturi la sate, comune şi în urbanul mic. Acolo prind mesajele sale patriotice. În Capitală, votanţii dreptei au alt profil: tineri, pretenţioşi, care aşteaptă feţe noi.  E indiscutabil că Rareş Bogdan ne-a ajutat în campanie, însă locul său nu e în fruntea organizaţiei Bucureşti“(Citeste mai mult: adev.ro/ptnx9o„).

Adica? Avem un candidat pentru cei de la sate? Un candidat pentru cei tineri? Un candidat pentru  cei batranI?Sau( asta este cea mai „mortala”),un candidat pentru „urbanul mic”……  Nisipul printre dintii nostri si o limba  de lemn  inmugurit…..

O,Doamne mare este gradina ta…. dar cu astfel de  analize si idei PNL  va ramane in vesnica opozitie…. Pentru ca PNL alearga dupa „modele”, si vrea sa practice mimetismul….. sau mai pretentios  dar total in afara de subiect, vrea sa fie  sincron….

Nu vi se pare departe de  orice realitate? Sau ca realitatea este alta decat cea dospita de Ludovic Orban? E adevarat ca USR a  avut procente bune la alegeri dar  sa ne intrebam,dincolo de confettii….. cine este USR,ce este USR…..? Este un conglomerat de  insi cu pretentii, care nu vad mai departe de corporatia unde lucreaza si care isi inchipuie ca toata Romania este o corporatie…O eroare  colosala care o sa coste….Si care au fost impinsi de valul nevazut (precum o lebada neagra) care a cutreierat  mintile electoratrului in prea frumoasa luna mai. Alegerile locale si parlamenbtare din 2020  s-ar putea sa  spulbere mitul partidului de oameni tineri,frumosi,devreme acasa  si care de fapt nu sunt in stare sa conduca nimic…. Au razbatut  cateva ecouri din  interiorul USR.Senzatia mea este ca   astfel de ecouri sunt extrem de bine filtrate  si ajung greu la  presa in primul rand…. Deocamdata nu  intru in amanunte.

Realitatea din interiorul USR este cu totul alta….Dar ma voi ocupa de USR cu alta ocazie…..

Or,ca sa numesti la conducerea USR o persoana care vine din zona  presupus  ocupata de USR tocmai pentru a  face ca acestia mi se  pare un mimetism jenant pentru un partid ca PNL.care sa nu uitam,totusi sa nu uitam…..  este format din inglobarea a doua partide  mari (PNL si PDL) si care are in randul  lui   personalitati   care au realizat ceva  concret (,ma refer la Ilie Bolojan,Emil Boc,Mircea Hava,Nicolae Robu)….Pentru ca intrebarea ramane:ce a realizat USR  din 2016(de cand a intrat in parlament) si pana in prezent?

Mult zgomot (seducator pentru  multi)  …pentru nimic!

Violeta Alexandru  ramane sa confirme.Pana atunci astept!

Nici macar ca exercitiu democratic nu  era bine ca Rares Bogdan sa fi  fost numit seful organizatiei PNL Bucuresti…. Omul,politicianul (trebuie  sa-l numim astfel ) este de alta anvergura(majoritatea nu inteleg asta)!!!!!! Mai mare si de unde poate influenta decisiv….. Voi mai scrie…..

 

Lasă un comentariu