„Candidatura dlui Barna e o eroare de casting.”…Un interviu eveniment…..


Ioana Ene Dogioiu   face un interviu (publicat pe ziare.com) cu Theodor Paleologu.

Este un interviu  eveniment pentru ca nu este  complezent din nici o parte…. Ioana Ene Dogioiu  ataca teme sensibile pune intrebari  ciudate,directe  si ai senzatia ca-l ia la intrebari pe Theodor Paleologu cum de a indraznit sa candideze  la alegerile prezidentiale…. Paleologu  simte aceasta (posibila) intentie (abia tinuta in frau de realizatoarea interviului) si raspunde  dur,exact cand este cazul  si trece in alte cazuri la fel de transant peste raspunsuri la intrebarile(prea de la catedra) ale  jurnalistei….

Rezulta in interviu  scrasnit, cu oarece carti  pe fata,  cu altele tinute inca la sertar…. oricum realizarea juurnalistica a amandorura mi se pare remarcabila cu mult perste nivelul malos, de balta   cu care sunt tratate astfel de subiecte la noi.

Palelogu  ne readuce in atentie(altele,la insistente intrebari ale jurnalistei)  anul 2016 si-l ataca  pe Presedintele Iohannis pentru modul in care a ingropat atunci PNL si  de aici incolo indepartarea alegatorilor de acest partid ((si altele din opozitie) fapt care a condus ca  participarea la vot sa fie  mica si Dragnea ?PSD sa poata fi ales cu acea majoritate cu care si-a batut joc de noi (si isi mai bate….).

Trebuie spus e aceste lucruri pentru ca Iohannis a pariat si a jucat gresit  fapt care  costa Romania enorm…

Citez:

Puteti dialoga cu Viorica Dancila?

Pot dialoga cu oricine. Dna Dancila e produsul sistemului Dragnea. Cum a ajuns el la putere in 2016? Este contraperformanta presedintelui Iohannis. A ratat cu poarta goala.

Si ce trebuia sa faca?

In primul rand, sa nu sustina persoane care au ingropat PNL. Alina Gorghiu, Busoi si altii pe care presedintele Iohannis i-a sustinut.”

 

Paleologu „cel mic”(multi   il numesc asa ca sa-l deosebeasca de importantul eseist,scriitor Al Paleologu) nu mai este asa de „mic”.Are 46 der ani este un intelectual  de prima mana ,NU este corporatist, stie sa vorbeasca si cred ca poate  sa si realizeze ceva….

Urmariti-l atent in aceasta campanie!

Va recomand sa-l citit aici:http://www.ziare.com/theodor-paleologu/stiri-theodor-paleologu/theodor-paleologu-nu-ma-intereseaza-sansele-nu-sunt-la-pacanele-iohannis-paleologu-singura-finala-cu-miza-interviu-video-1579737

Lasă un comentariu