Cel mai bun candidat la prezidentiale


Este evident  Theodor Paleologu.

Omul este o surpriza pentru multi….O surpriza placuta  evident. Si-a luat candidatura in serios, cu barba si-a mai adaugat un pic la charisma…,experienta de pana azi  il ajuta….. Fiul unui mare „boier ” al spiritului, l-am numit pe domnul Alexandru-Alecu-Paleologu,cultivat,scolit in Occident dar mai roman si  de acasa  decat multi dintre cei ce si-au facut aici studiile……. Theodor Paleologu(46 de ani) isi duce campania si candidatura cu onestitate si ca si cand ar fi in asteptarea unei victorii…. El discuta   despre imbunatatirea  Constitutiei despre rolul Presedintelui,etc,etc,etc… cu argumente  nu cu pareri….

Nu stiu daca acum ar fi un presedinte bun dar  peste cinci ani (in 2024) il vad  cu sanse mari….

Nu poti sa-l compari cu Ponta ( sunt de aceeasi generatie)….

Omul nostru(Paleologu) joaca ferm dar si fair,elegant,dur cat este nevoie  si cat sa nu ajunga la mojicie….Nu poti sa-l compari nici cu cel venit dintre corporatisti…. candidatul Dan Barna….

Limpezimea gandirii este un atu  a lui Paleologu…. care de altfel este singurul dintre  candidatii cu  sanse sa obtina peste 10% care invita pe ceilalti competitori la o dezbatere  televizata…. Toti ceilalti s-au facut ca nu aud invitatia repetata a lui Paleologu…

Cred  si eu….

O,ce zarzavat  ar fi sa-i vezi la aceeasi masa pe Dancila, Barna si Diaconu  cu….. Paleologu.

Sau  sa-i auzi/vezi fata in fata pe Iohannis  cu Paleologu….  vorbind in nemteste (cel putin intr-o parte a discutiei)…..si nu  intrebandu-se doar  unul pe altul  cu „apelativul”  <ce mai faci?>……

De altfel cred ca numai Paleologu l-ar putea  scoate pe Iohannis din  starea obisnuita si l-ar obliga sa  fie ceea ce aproape   sigur in  interior este.

Adica un om viu,rational,cu emotii dar si  cu  obiective clare pentru natiunea romana!

Theodor Paleologu  este cel mai bun dintre candidatii la rezidentiuale…

Iohannis este , pentru acest moment,  candidatul care va castiga….

 

Lasă un comentariu